My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ξεμούδιασαν οι σπρίντερ του ΓΑΣΚ

*Στην ημερίδα κλειστού στίβου της Θεσσαλονίκης.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο “Παλαί ντε Σπορ” της Θεσσαλονίκης η ημερίδα κλειστού στίβου που διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη Β. Ελλάδα, που βρήκαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια αγωνιστική δραστηριότητα στο μέσο της χειμερινής προετοιμασίας τους.

Στην ημερίδα συμμετείχαν αθλητές του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, που πιστοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την καλή αγωνιστική τους κατάσταση κάνοντας ένα “πέρασμα” στον κλειστό στίβο και ένα “ξεμούδιασμα” εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ανοιχτού .

Στην κατηγορία των Εφήβων- Ανδρών, ο σχεδόν απροπόνητος (λόγω εκπαιδευτικού συστήματος) Παναγιώτης Αρβανιτίδης σημείωσε στον δρόμο των 60 μ 7”41, ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Πάνος Μουτσουρίδης , με “σφίξιμο” λόγω τραυματισμού, τερμάτισε σε 7”81

Στα 60 μ Κορασίδων και στην πρώτη της εμφάνιση στο στίβο η ταλαντούχα Μαρία Καλφοπούλου , με εξαιρετική εμφάνιση, τερμάτισε σε 8”81 και η Βικτόρια Κυριάκου σε 8”95 , δείχνοντας πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Βραβεύτηκε ο Αλεξ Αλέρου

Σε μια εξαιρετικά όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στη Νάουσα , η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες της που κατέκτησαν μετάλλιο στις Πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις κλασσικού αθλητισμού το 2017.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νάουσας, παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , του κεντρικού και τοπικού ΣΕΓΑΣ, αλλά και πλήθος κόσμου που ήρθε στον πολυχώρο “Βέτλανς – Χρήστος Λαναράς” για χειροκροτήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα.

Από τους αθλητές που τιμήθηκαν δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου που ήταν χρυσός νικητής στα 600 μ της κατηγορίας των Παμπαίδων, αήττητος σε όλες τις κούρσες του την περσινή περίοδο με την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα , αλλά και ο προπονητής του Κωνσταντίνος Μηναρετζής που τον οδήγησε στις επιτυχίες.

Σχολιάστε