My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ξεκινά το κτήριο νέου Γηροκομείου

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός και βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, υπογράφηκε σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο για την εκκίνηση των εργασιών κατασκευής του νέου Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς, έπειτα από ενέργειες του ίδιου και της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου, σε συνεργασία με την πρόεδρο Βασιλική Νάκου και τα μέλη της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας.

Στην ανακοίνωση, ο κ. Γεωργαντάς υπενθυμίζει ότι παρότι τα κονδύλια για την υλοποίηση του έργου είχαν εξασφαλιστεί από τον Οκτώβριο του 2014, οι διαδικασίες αξιοποίησής τους ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2019, με την επίσκεψη της κ. Μιχαηλίδου, ενώ “η προσπάθεια αυτή είχε την αμέριστη και έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ιδίως των Αντιπεριφερειαρχών Ανδρέα Βεργίδη και Πάρι Μπίλλια”.

Σχετικά, ο κ. Γεωργαντάς, δήλωσε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζομένους του Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς για την ακούραστη προσπάθειά τους να μη συμβιβάσουν ούτε στιγμή την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Γηροκομείου μας, κατά τη δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης. Η αυταπάρνησή τους, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα: το Γηροκομείο διατηρήθηκε covid-free.

Σήμερα, με την υπογραφή της σύμβασης με τον εργολάβο, η κατασκευή του νέου κτηρίου του Γηροκομείου μπαίνει πλέον σε τροχιά ολοκλήρωσης. Παρέχουμε στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας αυτό που αξίζουν: ένα σύγχρονο και άνετο κτήριο, που θα αναβαθμίσει αισθητά την καθημερινότητά τους».

Σχολιάστε