My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε με όρεξη ο Αλέξανδρος

Η Αντρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ξεκίνησε με πολύ όρεξη την προετοιμασία για την νέα σεζόν.

Η ομάδα απαρτίζεται κατά μεγαλύτερο ποσοστό από ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος ενώ πλαισιώνονται από νέους ποδοσφαιριστές από τους οποίους κάποιοι ήδη ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ομάδας ενώ κάποιοι άλλοι είναι υπό δοκιμή.

Ο Βασίλης Σπυρογιάννης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στα επόμενα φιλικά αρχής γενομένης την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία

Ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς για τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.

Μια ακόμα πετυχημένη χρονιά αναμένεται να είναι αυτή που θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου για την Ακαδημία του Αλέξανδρου. Τα στοιχεία της οργάνωσης, του επιστημονικά καταρτισμένου προπονητικού επιτελείου αλλά και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι βέβαιο ότι αποτελούν την εγγύηση για την επίτευξη όλων των στόχων της επόμενης περιόδου που ξεκινάει επίσημα την Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Βέβαια, η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων προσδιορίζεται νωρίτερα για τα μεγαλύτερα κυρίως ηλικιακά τμήματα τις Ακαδημίας καθώς ήδη έχουν προγραμματιστεί κάποιοι φιλικοί αγώνες.

Εξάλλου ο Αλέξανδρος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αποτελέσματα χειροπιαστά σε θέματα τεχνογνωσίας, νέων επιστημονικών μεθόδων προπόνησης αλλά και σε θέματα που αφορούν την ανάδειξη και εξέλιξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Πάντοτε ο γνώμονας είναι η ανάδειξη των αξιών του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού όπως ο σεβασμός, το τίμιο παιχνίδι και το ευ αγωνίζεσθαι.

Κολύμβηση

Για μια ακόμα χρονιά οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Αλέξανδρου έδειξαν τις ικανότητές τους στους αγώνες των Γιαννιτσών.

Όλοι οι αθλητές του αγωνιστικού και προαγωνιστικού τμήματος τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις της διοργάνωσης, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στον Αλέξανδρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή ήταν μαζική, καθώς πάνω από πενήντα αθλητές, μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στους αγώνες. Οι οικείοι ,αλλά και πολλοί φίλοι ακολούθησαν την αποστολή στα Γιαννιτσά.

Αξιέπαινη ήταν και η προσπάθεια των μικρότερων αθλητών, οι οποίοι αγωνίστηκαν με αποφασιστικότητα και εντυπωσίασαν, δίνοντας μια υπόσχεση και για το μέλλον.

Σύσσωμοι, η διοίκηση και οι προπονητές του κολυμβητικού τμήματος του Αλέξανδρου Κιλκίς, ευχαριστούν όλους για τη συμμετοχή τους. Πάντα στηρίζουμε τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και της διαμόρφωσης σωστών ανθρώπων και αθλητών, κάτι που αποδεικνύεται από τέτοιες διοργανώσεις.

ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ

Οι τοποθετήσεις για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ συνεχίζονται στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος για τη νέα σχολική χρονιά.

Νέα μέλη και παλιά, δικαιούχοι voucher και μη μπορούν να απευθυνθούν στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος για ακόμα μια χρονιά γεμάτη δράση, πολιτισμό, αθλητισμό, ψυχαγωγία και συναισθήματα !

Βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προσθέτοντας τη Ρυθμική Γυμναστική και τον Στίβο στις υπάρχουσες δράσεις μας !
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τους νέους μικρούς μας φίλους.
Πληρ. 2341070313-6949624098-6984161649-6949197722-6944351456

Σχολιάστε