My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε η ΝΔ από το Κιλκίς

Στο Κιλκίς εγκαινίασε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, την παρουσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βόρειο Ελλάδα, στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια αυτής της παρουσίας θα πραγματοποιηθεί ένα 10ήμερο εκδηλώσεων σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας με κεντρικό σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας: Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».

Ο κ. Αυγενάκης, στην κεντρική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κιλκίς, επεσήμανε ότι στόχος της ΝΔ είναι “να γίνει η ζωή των Ελλήνων καλύτερη και να ξαναζωντανέψει η ελπίδα όλων των πολιτών”, οι οποίοι “γνωρίζουν πλέον ότι έχουν να κάνουν με μια κυβέρνηση που όταν δεν ψεύδεται, διχάζει, και όταν δεν διχάζει, λασπολογεί”.

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ο αν. τομεάρχης Εσωτερικών Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης και βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Βιολιτζής, καθώς και τα μέλη της Π.Ε. ΝΔ Τριαντάφυλλος Πέτρογλου και Νατάσα Σωτηριάδου.

Συνέντευξη τύπου

Πριν από την κεντρική εκδήλωση, τα στελέχη της ΝΔ έδωσαν συνέντευξη τύπου σε ξενοδοχείο του Κιλκίς. Δείτε το σχετικό βίντεο από τη GNOMI WEB TV.

Σχολιάστε