My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησαν τα σχολικά γεύματα

Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο Γιώργος Γεωργαντάς, ξεκίνησε η διανομή των σχολικών γευμάτων στο Δήμο Κιλκίς, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ο βουλευτής Κιλκίς και υφυπουργός σημειώνει ότι το Κιλκίς εντάσσεται για πρώτη φορά στο πρόγραμμα, ενώ οι μερίδες που διατίθενται σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανέρχονται στις 950 ημερησίως, με περιθώριο σχετικής αύξησής τους.

Καλύπτεται έτσι το σύνολο τον αιτούντων, σε όλα τα δημοτικά σχολεία Γαλλικού, Επταλόφου, Ευκαρπίας, Καμπάνη, Κρηστώνης, Μαυρονερίου, Μεγάλης Βρύσης, Μικρόκαμπου, Μυριόφυτου, Νέας Σάντας, Νέου Αγιονερίου, Νέου Γυναικόκαστρου, Παλαιού Αγιονερίου, Πεδινού, ΣΣ Μουριών, Χέρσου, Χωρυγίου, καθώς και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο και στο Ειδικό Σχολείο Κιλκίς.

Όπως αναφέρει ο υφυπουργός, η ένταξη του Κιλκίς στο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε έπειτα από συναντήσεις του ιδίου με την αρμόδια υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι δύο σχολικά έτη, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα, καθώς και δυνατότητα αναθεώρησης των ενταγμένων σχολείων.

Σχολιάστε