My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Κιλκίς κλειστά, Παιονία ανοιχτά!

Ενώ ο Κ. Σιωνίδης αποφάσισε να ξανανοίξουν τα σχολεία από αύριο Τρίτη, ο Δ. Κυριακίδης ανακοίνωσε ότι στο Δήμο Κιλκίς θα παραμείνουν κλειστά. Έτσι, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς αναρωτιούνται γιατί αυτές οι δυο διαφορετικές καταστάσεις στο ίδιο νομό!

Αναλυτικά:

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης γνωστοποίησε ότι όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Σιωνίδης επικοινώνησε με τους προέδρους των δύο σχολικών επιτροπών και ζήτησε οι διευθυντές των σχολείων να μεριμνήσουν για την ενισχυμένη λειτουργία της κεντρικής θέρμανσης των σχολικών μονάδων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ψύχος.

Αντίθετα, με απόφαση του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, αύριο Τρίτη όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια καθώς και οι εκπαιδευτικές δομές ειδικής εκπαίδευσης (Ειδικό Σχολείο Κιλκίς, Ενιαίο Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο, Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης) θα παραμείνουν κλειστές “εξαιτίας της επικράτησης ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών”, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σχολιάστε