My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Νοσοκομειο Γουμενισσας: Συναντηση με Λοβερδο

Ο κοινός διοικητής, πλέον, των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας, Γρηγόρης Χατζησάββας, δεσμεύτηκε για την κάλυψη πρωινών ιατρείων με ειδικότητες ουρολόγου, οφθαλμίατρου και ΩΡΛ, και προανήγγειλε συνάντηση του ιδίου, του δημάρχου και του υπουργού υγείας κ. Λοβέρδου για το θέμα του Νοσοκομείου Γουμένισσας. Η δέσμευση έγινε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, που πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας προχθές Τρίτη, στο κέντρο νεότητας της πόλης με θέμα «Λειτουργία και προοπτική του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Γουμένισσας». 

Απ` τη μεριά του, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γουμένισσας, Γιάννης Αλίρης, ο οποίος διηύθυνε και τη συζήτηση,τόνισε πως εάν δεν επιλυθεί το θέμα του Νοσοκομείου άμεσα, τότε οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν και “ενδεχομένως να προβεί όλος ο λαός της Παιονίας σε κλείσιμο της Εθνικής Οδού και καταλήψεις δημοσίων χώρων”.

Στη συγκέντρωση, στην οποία παραβρέθηκε λήθος κατοίκων απ` όλη τη Παιονία, εισηγήσεις έκαναν, ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο δ/ντης της παθολογικής κλινικής και πρόεδρος του ιατρικού συμβουλίου Αιμίλιος Σάτσογλου, ο δ/ντης χειρουργικής κλινικής και δημοτικός σύμβουλος  Νικόλαος Καπουτζής, ο δ/ντης παιδιατρικής κλινικής και πρόεδρος επιστημονικού συμβουλίου  Μιχαήλ Αλεξανδρίδης, η ιατρός και δημοτική σύμβουλος  Ελισάβετ Δημητριάδου και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Ξενοφών Παπαλέξης.

Επίσης ανάμεσα στους παριστάμενους, οι οποίοι τοποθετήθηκαν θετικά για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου,ήταν: ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γκουντενούδης, ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης ,ο πρώην βουλευτής
Θεοόδωρος Πασσαλίδης, ο πρώην δήμαρχος Γουμένισσας  Δημήτριος Πέτσος, ο πρώην δήμαρχος Αξιούπολης Ιωάννης Πολυχρονίδης, οι επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων, Αθανασία Λιάρτση, Χρήστος Δραγανίδης και Στέφανος Τσιόνκης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διατρανώθηκε η πλήρης αντίθεση όλων στην υποβάθμιση και σε κάθε σκέψη κατάργησης του νοσοκομείου. Οι ιατροί δεσμεύθηκαν αφιλοκερδώς να καλύπτουν ορισμένο αριθμό εφημεριών μηνιαίως ομοίως δε έπραξε και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Σχολιάστε