My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Νικολόπουλος: Επίσκεψη σε ΕΒΕ

tonikidis-nikolopoulosΣυνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλο Τονικίδη, είχε σήμερα το πρωί ο γενικός γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και αντιπρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» Νίκος Νικολόπουλος, στα πλαίσια της περιοδείας του στο νομό μας ενόψει των ευρωεκλογών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Νικολόπουλος επεσήμανε και τα εξής:

«Ο επιμελητηριακός θεσμός έχει προσφέρει πολλά και μπορεί  να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην οικονομία της χώρας. Ο ρόλος του είναι συνήθως παραγνωρισμένος και θα πρέπει να γίνει μία αποκατάσταση της αλήθειας στο σημείο αυτό. στο σημείο αυτό. Η Κεντρική Διοίκηση του Κράτους, τα Υπουργεία που δραστηριοποιούνται σε επιτελικό επίπεδο χρειάζονται αποκεντρωμένες υπηρεσίες για να ασκήσουν το έργο τους με χαμηλό κόστος, με οργάνωση και αποτελεσματικότητα στοιχεία που διαθέτουν τα επιμελητήρια της χώρας, τα οποία είναι διοικητικά και διαχειριστικά αυτοδύναμα.

tonikidis-nikolopoulos2Για τον λόγο αυτό πιστεύω ότι η απόφαση περί προαιρετικής καταβολής του τέλους προσφοράς των υπηρεσιών τους προς τα μέλη τους υπήρξε πρόχειρη και θεσπίστηκε χωρίς μελέτη και έρευνα, πρέπει δε να αρθεί, ώστε να αποκατασταθεί ένας ορθός και αποτελεσματικός μηχανισμός της δημόσιας οικονομικής ζωής.”

Ο κ. Νικολόπουλος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για την παρέμβαση που είχε κάνει στην Βουλή με την πρόταση για την μείωση των τιμών στα καύσιμα, προκειμένου να μην φεύγουν από το Κιλκίς για τα Σκόπια όπου βρίσκουν 32% φτηνότερη την βενζίνη,  26% το πετρέλαιο κίνησης και 39% το υγραέριο κίνησης. Και τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Κυβέρνηση μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό που συμβαίνει στην Τεργέστη της Ιταλίας. Με την πρόταση αυτή η ωφέλεια του κρατικού προϋπολογισμού μπορεί να φτάσει με συντηρητικούς υπολογισμούς στα 2,2 εκ ευρώ».

Σχολιάστε