My Twitter Feed

24 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΝΔ: “Όλη η αλήθεια για τη ΜΕΘ”

Με τίτλο “όλη η αλήθεια για τη ΜΕΘ”, η ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Κιλκίς της ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση-απάντηση στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου: 

Σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνει η χώρα μας, απαιτείται από όλους επίδειξη υπευθυνότητας και φυσικά αυτοκριτικής. Η κα Αγαθοπούλου δυστυχώς δεν επιδεικνύει την υπευθυνότητα που απαιτεί η κρίσιμη αυτή περίοδος και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Ρωτάει τον Υπουργό Υγείας «εάν προτίθεται να προχωρήσει άμεσα στην χρηματοδότηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς μέσω του ΠΔΕ, για την δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)».

Ποιόν κοροϊδεύετε κα Αγαθοπούλου και γιατί επιχειρείτε να κρύψετε την αλήθεια από τον κιλκισιώτικο λαό; Δεν γνωρίζετε ότι η χρηματοδότηση για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για την προμήθεια του απαραίτητου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τη λειτουργία ΜΕΘ εντάχθηκε σε έργο ΠΔΕ στις 08-08-2013 με απόφαση που εξέδωσε ο τότε Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης; (ΑΔΑ: ΒΛΩΕΦ-ΜΘΒ)

Όλα τα παραπάνω αν θυμάστε έγιναν μετά την επίσκεψη του κου Άδωνη Γεωργιάδη στο Κιλκίς όταν χρηματοδότησε και φρόντισε για την λειτουργία της Χειρουργικής Πτέρυγας του Νοσοκομείου.

Να ενημερώσουμε, επίσης, την κα Βουλευτή ότι μέρος του αναγκαίου εξοπλισμού για τη λειτουργία της ΜΕΘ έχει ήδη παραληφθεί το 2013 και το 2014. Από το 2015, όμως, το έργο έμεινε ανενεργό. Επί 4 ολόκληρα χρόνια οι διοικήσεις του Νοσοκομείου, και ιδίως ο προηγούμενος διοικητής, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το έργο. Καταλαβαίνουμε ότι ο κος Ρεβενάκης δεν είχε αρκετό χρόνο να ασχοληθεί με την ΜΕΘ και ήταν συνέχεια πάνω από ένα πληκτρολόγιο υμνώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κο Πολάκη και εξυβρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τους τελευταίους μήνες το ζήτημα της λειτουργίας της ΜΕΘ αποτελεί κεντρική προτεραιότητα της Διοίκησης του Νοσοκομείου και ολοκληρώνεται ήδη η διαβούλευση της τεχνικής προδιαγραφής του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αξίας 639.000 ευρώ.

Τα χρήματα λοιπόν κα Αγαθοπούλου είναι διασφαλισμένα από το έτος 2013, αυτό που έλειπε ήταν η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα των στελεχών της Διοίκησης που όφειλαν να ασχοληθούν με το θέμα.

Το τραγικό είναι ότι δυστυχώς η ΜΕΘ στο Κιλκίς θα μπορούσε να είναι ήδη έτοιμη σε λειτουργία για να ενισχύσει τις παροχές υγείας του Νοσοκομείου μας αλλά δυστυχώς θα χρειαστούν μερικοί μήνες γι αυτό. Επίσης τραγικό είναι ότι αυτή τη στιγμή δωρεές που γίνονται από επιφανείς επιχειρηματίες του Νομού μας υποχρεωτικά ενισχύουν τις ΜΕΘ των Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης. Τραγικότερο όμως όλων είναι ότι κάποιοι Βουλευτές του Σύριζα δεν έχουν καταλάβει ότι το ψέμα και ο λαϊκισμός νικήθηκαν στις προηγούμενες εκλογές. Δεν πειράζει θα το καταλάβουν πιο ξεκάθαρα και στις επόμενες.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ”

Σχολιάστε