My Twitter Feed

28 Φεβρουαρίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δυο γιατροί για το ΓΝ-ΚΥ Γουμένισσας -

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Παιονία: 5 θέσεις για Δημοτ. Αστυνομία -

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Στάση εργασίας των φαρμακοποιών -

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Σωματεία: Όλοι στην 24ωρη απεργία -

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Κάλεσμα για τη γενική απεργία -

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Μεγάλη συγκέντρωση σε Ευζώνους -

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Ελεύθεροι οι 5 των “μεταφορών” -

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

ΕΛΜΕ:Όλοι απεργία/συλλαλητήριο -

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

ΝΔ: Συγκέντρωση ρουχισμού για αλληλεγγύη

Σε συγκέντρωση ειδών ρουχισμού προχωρά η ΟΝΝΕΔ μαζί με τις κατά τόπους ΝΟΔΕ και την φοιτητική παράταξη Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. Ο ρουχισμός θα παραδοθεί στην Εκκλησία της Ελλάδος και την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, σε μια κίνηση προς την κατεύθυνση επίδειξης κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς για την πρωτοβουλία, αναφέρονται τα εξής:

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, στις οποίες η Ελλάδα δίνει μάχη επιβίωσης, είναι αναγκαίο όλοι οι Έλληνες να σταθούμε πλάι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση. Κανείς, σήμερα, δε μπορεί να αγνοήσει την δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα. Ενεργοποιώντας, όμως καθένας την ατομική του συνείδηση μπορούμε να μετατρέψουμε την κοινωνική αλληλεγγύη σε δύναμη στήριξης όσων συμπολιτών μας περνάνε δύσκολα.

Για το λόγο αυτό, ξεκινάμε με τη Νέα Δημοκρατία την κοινωνική πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ». Ένα σύνολο δράσεων αλληλεγγύης, τις οποίες αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε με συνέπεια το επόμενο διάστημα, αποδεικνύοντας στην πράξη πως οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε βασισμένοι στις δικές μας δυνάμεις. Σε καμία περίπτωση λοιπόν η κίνηση μας δεν αποτελεί το αντιστάθμισμα των κυβερνητικών επιλογών. Μπορεί καθένας να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τις αναγκαία εφαρμοζόμενες πολιτικές και τους φορείς που υλοποιούν την προσπάθεια αυτή, ωστόσο ουδείς πλέον μπορεί να αμφισβητήσει πως μέσα από την κοινωνική αλληλεγγύη θα αντλήσουμε δύναμη για να τα καταφέρουμε.

Πρώτος στόχος μας είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ειδών ρουχισμού, προκειμένου να τα παραδώσουμε προς διάθεση στην Εκκλησία της Ελλάδος και την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος. Η Δράση Συλλογής Ρουχισμού θα πραγματοποιηθεί σε όλη τη χώρα έως και τις 30 Οκτωβρίου με συνεργασία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. μαζί με τις κατά τόπους ΝΟ.Δ.Ε. και την φοιτητική παράταξη της Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ.

Στο Κιλκίς, η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. μαζί με την ΝΟ.Δ.Ε. θα πραγματοποιήσουν καμπάνια ενημέρωσης για τη δράση της συλλογής ρουχισμού, η οποία θα κορυφωθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012. Τη μέρα αυτή θα βρίσκονται μέλη των οργανώσεων στο πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου από τις 12.00 το πρωί και θα περιμένουν όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια μας, να τοποθετήσουν τα ρούχα στις ειδικές κούτες.”

Σχόλια
3 Σχόλια to “ΝΔ: Συγκέντρωση ρουχισμού για αλληλεγγύη”
 1. Ο/Η Παράνομος λέει:

  Παλληκάρια, κυρίες και δεσποινίδες αφήστε το δούλεμα. Ελάτε αν θέλετε από την Παιονία να δείτε πόσα στοιβαγμένα ρούχα έχει στης τράπεζες ρουχισμού των ενοριών και κανείς δεν πάει να τα πάρει. Δεν τρώγονται τα ρούχα. Αντί να καταφεύγετε σε επικοινωνιακά τερτίπια δε μας λέτε πόσες κωλοτούμπες έχει κάνει μέχρι τώρα για το ‘’καλό’’ της χώρας το αφεντικό σας και η κομπανία του. Ξέρετε, ‘’αυτοί’’ που δεν θα έκαναν ποτέ συγκυβέρνηση με τους ‘’άλλους’’ γιατί θα ήταν σα να τους αθώωναν για τα εγκλήματα που έκαναν στην χώρα.
  Τίποτε σε πετρελαιάκι παίζει? Γιατί αν φοράς από το πρωί ως το βράδυ τα ρούχα θα πεθάνεις από την βρώμα και να μη πω από τι άλλο.

 2. Ο/Η Β. λέει:

  Η κυβέρνησή σας εξαθλιώνει καθημερινά το λαό, τον οδηγεί μεθοδευμένα στην ανεργία, την ανέχεια και την αυτοκτονία. Κανείς δε γελιέται πλέον με τις “καλές” πράξεις σας. Μετά την επιβολή και άλλου μνημονίου, μετά από τα επόμενα δυσβάσταχτα μέτρα, μετά την απόλυτη υπακοή στις εντολές των κεφαλαιοκρατών της ΕΕ, μοιράστε φαγητά, ρούχα σπίτια μιας και όλοι θα μείνουμε άστεγοι ή ό,τι άλλο.. Γιαλαντζί φιλανθρωπίες εκτός πλαισίου..

 3. Ο/Η E.A. λέει:

  Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε , κύριοι ΝεοΔημοκράτες, αντί να μαζεύετε ρούχα για τα μάτια του κόσμου, θα έπρεπε να ασκήσετε σκληρότατη κριτική προς την ηγεσία σας και να τους στείλετε από εκεί που ήρθαν!
  Αντιμετωπίζετε δηλαδή με αυτόν τον τρόπο μια κρίση στην οποία μας έφερε ποιος; Το έχετε σκεφτεί ποτέ; Μήπως αυτοί που εσείς και οι πατεράδες σας ψηφίζετε επί τόσα χρόνια και που ξαναψηφίσατε και σε αυτές τις εκλογές;
  Αφήστε λοιπόν τις κινήσεις συμπαράστασης και ρίξτε ένα γερό σιχτίρισμα σε αυτούς που μας έφτασαν εδώ (και βάζω και εσάς μέσα).

Σχολιάστε