My Twitter Feed

19 Ιουνίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κιλκίς: Μέτρα για το καλοκαίρι -

Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

“Πνίγηκε” πάλι ο Άγιος Πέτρος -

Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Η 108η επέτειος της Μάχης του`13 -

Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

TV και για τα 31 “λευκά” χωριά -

Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Ατέρμων: Συνεργασία με Βαλένθια! -

Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Συλλαλητήριο κατά “αντεργατικού ν/σ” -

Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Κιλκίς: Ένταξη δυο νέων σχολείων -

Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021

Συνεργασία για ένταξη έργων -

Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021

ΝΔ: Δεν κλείνει το ΓΝ Γουμένισσας

Για “ψευδείς πληροφορίες περί κλεισίματος του Νοσοκομείου Γουμένισσας” κάνει λόγο η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ, απαντώντας σε ανακοινώσεις της βουλεύτριας Ειρήνης Αγαθοπούλου και της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ:

“Μόνον ως διασπορά ψευδών ειδήσεων και κινδυνολογία, μπορούν να χαρακτηριστούν οι απόψεις και τα λεγόμενα της …οικογενειοκρατείας που κουμαντάρει τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς, όσον αφορά το νοσοκομείο Γουμένισσας και τις αβάσιμες, ψευδείς πληροφορίες τους, περί δήθεν κλεισίματος του.

Η κ. Αγαθοπούλου, επανέρχεται με ένα δελτίου τύπου που είχε βγάλει πρίν επτά χρόνια μόνο και μόνο να σπείρει τον πανικό, συνήθη τακτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Η τακτική Γκέμπελς, λέγε λέγε κάτι θα μείνει και τα επικίνδυνα ψέματα που χρησιμοποιούν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν. Τη στιγμή, μάλιστα, που κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και απλώς η μανία εμφάνισης για δημόσιες σχέσεις και η λατρεία για τα 15 λεπτά δημοσιότητας (κατά Αντι Γουόρχoλ) φαίνεται το μόνο λογικό, δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους.

Η ένδεια θέσεων και προτάσεων, και η καθημερινή ανικανότητα της νυν αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε όλα τα θέματα, να αρθρώσει μια σοβαρή θέση, δημιουργεί την ανάγκη φυγής σε φαντασιοπληξίες και λόγια αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση, κοινώς για τα μάτια του κόσμου, συνιστώντας μια άκρως επικίνδυνη τακτική.

Που το μόνο που κάνει είναι, να διασπείρει ψέματα, για να κρατήσει και να χαϊδεύει τα ώτα του κομματικού ακροατηρίου τους, το οποίο βλέπει να λοξοκοιτά προς άλλες πολιτείες, λόγω των αποκαλύψεων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις ημέρες εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατανοούμε πλήρως, τι προκαλεί στους …συντρόφους της γιαλαντζί αριστεράς, το φάσμα του αδιεξόδου και της έλλειψης στοιχειώδους πολιτικού βηματισμού, δύο χρόνια μετά τις τέσσερις ήττες, σε δύο μήνες το 2019, από την ΝΔ και τον στιβαρό πολιτικό ηγέτη Κ.Μητσοτάκη που διαπρέπει και οδηγεί το καράβι που λέγεται Ελλάς, σε γαλήνιες και ήρεμες θάλασσες. Σε μια εποχή όπου τα μέτωπα και οι φουρτούνες διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά με την παρουσία του και την εργατικότητα του, ο πρωθυπουργός απαντά με τρόπο υποδειγματικό, μη αφήνοντας ουδεμία αμφισβήτηση και απορία.

Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ όμως, θα πρέπει να ξέρουν ότι οι Κιλκισιώτισσες και οι Κιλκισιώτες, γνωρίζουν και θυμούνται ποιοι επί των ημερών τους έκαναν με τις πράξεις τους (με την απραξία και την ανικανότητα τους) τα πάντα, για να υποβαθμίσουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού Κιλκίς με το πολιτικό φαινόμενο Ρεβενάκη που το μόνο που είχε να δείξει ήταν η καθημερινή του ενασχόληση με τον υπολογιστή του βρίζοντας χυδαία τον Πρόεδρο της Ν.Δ Κ. Μητσοτάκη κ.α.

Γνωρίζουν και θυμούνται οι συντοπίτες μας, ότι το νοσοκομείο Γουμένισσας όπως και του Κιλκίς, το κράτησε όρθιο και ανοιχτό η ΝΔ με τη γενναία χρηματοδότηση επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη, με την λειτουργία της τρίτης πτέρυγας Κιλκίς, που η αριστερή κυβέρνηση (πηγή συγγραφής πολλών θεατρικών επιθεωρήσεων) ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (μην ξεχνούμε την πολιτική πατερίτσα της πρώτης,δεύτερης φοράς αριστεράς) κυβέρνησης επί των ημερών της, δεν έπραξε το παραμικρό για να τα αναβαθμίσει, γιατί το μόνο που έκανε ήταν να τα βάζει με τους εργαζόμενους.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθημερινά ενισχύει με αποφάσεις και πράξεις της τα τοπικά νοσηλευτικά μας ιδρύματα (θέσεις ιατρών, ιατροτεχνολογικο εξοπλισμό, σύγχρονες μηχανολογικές υποδομές …) απαντώντας με έργα σε κάθε πολιτικάντη και λαϊκιστή, σε κάθε σύγχρονο Μαυρογιαλούρο και Γκρούεζα, που με ψευδή και ανυπόστατα κείμενα προσπαθεί να δημιουργήσει καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν.

Αντιλαμβανόμαστε τη δυσχερή θέση, στην οποία βρίσκεται η γιαλαντζί αριστερά του Τσίπρα και των εκπροσώπων του αυριανισμού που με την αβελτήρια, την πολιτική τους πείνα για κατάκτηση των πάντων και την τακτική της πράσινης κάρτας που έφερε την υπερδιόγκωση του δημόσιου τομέα με ημέτερους (για την ψήφο τους), τα οποία πληρώσαμε με τα σκληρά μνημόνια που έφερε ο πολιτικός του λεφτά υπάρχουν Γ.Α.Παπανδρέου προνομιακός συνομιλητής του νυν αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Όμως η δυσχέρεια και η πολιτική πενία ιδεών και θέσεων και η μόνιμη άρνηση επί παντός επιστητού, μόνο και μόνο για να δείξουν στο πολιτικό πελατολόγιο τους ότι διαφωνούν (για τη διαφωνία, ότι κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση) μη έχοντας ρεαλιστικό πρόγραμμα και ουσιαστικές προτάσεις, σε κάθε θέμα, είναι άλλο από το να σπέρνουμε έωλες και ανυπόστατες φήμες, που απέχουν από την πραγματικότητα.

Και εν τέλει, το νοσοκομείο Γουμένισσας εν προκειμένω, διαθέτει έναν άξιο νέο άνθρωπο, τον υποδιοικητή Ηλία Ζάχαρη, στην κορυφή της ιεραρχίας του, ο οποίος δεν μιλά αλλά υπεύθυνα και με δουλειά αναβαθμίζει και ανεβάζει στροφές καθημερινά. Οικοδομώντας βήμα βήμα, ένα λειτουργικό και πιο χρήσιμο νοσηλευτικό ίδρυμα, που έχει ως στόχο του την προσφορά ανθρωπίνων και υψηλών υπηρεσιών υγείας, στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Γουμένισσας.

Όπως κάτι ανάλογο, πράττει σιγά σιγά (ο Διοικητής των νοσηλευτικών μονάδων του νομού μας) στο Νοσοκομείο Κιλκίς Ιωάννης Ανδρίτσος, ενισχύοντας και αναβαθμίζοντας τα ιδρύματα υγείας του νομού μας.

Ας μην σπέρνει, η οικογενειοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς, ανέμους εκεί που δεν υπάρχουν, γιατί στο τέλος θα κληθεί να θερίσει θύελλες. Εκτός κι αν η μονοκρατορία της σε τοπικό επίπεδο, την κάνει να νιώθει ότι είναι ανίκητη, γεγονός που την αποξενώνει από την πραγματικότητα και την κοινωνία. Kαι συμπεριφέρεται κατά το δοκούν και με περισσή οίηση. Αν αυτό όντως συμβαίνει, εμάς και τη συντριπτική πλειονότητα των συμπατριωτών μας, δεν μας αφορά, γιατί το πρόβλημα τους είναι εσωκομματικό. Ας το λύσουν μόνοι τους.

Όμως σε ένα θέμα λεπτό, όπως η υγεία, δεν μπορεί να λέγονται και να ακούγονται πράγματα που δεν ευσταθούν. Και γιατί η υγεία, δεν προσφέρεται για καπηλεία και αντιπολιτευτικές κορώνες.

Η υπευθυνότητα άραγε υπάρχει στο λεξικό του ΣΥΡΙΖΑ ή η σελίδα που περιλαμβάνει τη λέξη έχει σχιστεί;

Αν συμβαίνει αυτό προσφερόμαστε να τους δωρίσουμε ένα ολοκληρωμένο λεξικό.”

Σχολιάστε