My Twitter Feed

8 Ιουνίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέα κόντρα Σιωνίδη/ Γκουντενούδη -

Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Επίσκεψη Βελόπουλου σε Ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

ΠΑΣΟΚ: Αλλαγή στον συνδυασμό -

Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Επίσκεψη Ρ. Δούρου στο Κιλκίς -

Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Με το βλέμμα στην ακροδεξιά! -

Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Κινητοποίηση ενόψει εκλογών -

Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Διαδρομές τουριστικής ανάπτυξης -

Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

“Δούλεψε πάλι η κοπτοραπτική” -

Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

ΝΔ: Απάντηση σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς

Απάντηση σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς εξέδωσε η ΔΕΕΠ της ΝΔ αναφέροντας τα εξής:

“Επειδή όλες και όλοι γνωρίσαμε, θυμόμαστε και πήραμε το μάθημα μας από την πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα γράφοντας ευφυολογήματα, τους απαντούμε:

Χαιρόμαστε για την αναφορά των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στον νόμο 3588/2007 γιατί κι εκεί ο νομοθέτης προέβλεπε την προνομιακή κατάταξη των εργατικών απαιτήσεων στα γενικά προνόμια. Αν βέβαια οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θελήσουν να εμβαθύνουν στο πτωχευτικό δίκαιο θα τους παραπέμψουμε στον ν. 4738/2020 που αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία των οφειλετών διανειοληπτών με τη διαδικασία ρύθμισης των οφειλών τους προς τις Τράπεζες, ΕΦΚΑ, Δημόσιο, χρέη που δημιουργήθηκαν από την εξοντωνική φορολογία της κυβέρνησης Τσίπρα που θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ και τα μνημόνια με ένα νόμο κι ένα άρθρο. Ο νέος πτωχευτικός νόμος της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο των δανειοληπτών που είδαν τα δάνειά τους να πωλούνται σε funds εκτός Ελλάδας από τον ”κομμουνιστή” Τσακαλώτο. Παραμένουν μακρινές αναμνήσεις οι ακτιβιστικές ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τα Ειρηνοδικεία της χώρας για να σταματήσουν τους πλειστηριασμούς, τους οποίους ο Τσίπρας μετέτρεψε σε ηλεκτρονικούς, για να μπορούν ανενόχλητα τα funds να εκποιούν τα ακίνητα των Ελλήνων, εγκαταλείποντας το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» για να υλοποιηθεί το έτερο σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη».

Ο νόμος του Κ.Καραμανλή που επικαλούνται οι τοπικοί εκπρόσωποι της πιο ανίκανης και επικίνδυνης κυβέρνησης (ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ) που έζησε ο τόπος έβαζε μπροστά τους εργάτες, αν όμως εμφανιζόταν τράπεζες τότε μπορούσαν και αυτές να συντρέξουν με τους εργάτες ή να τους περάσουν αν είχαν εγγράψει υποθήκες ή βάρη. Σε κάθε περίπτωση ένας πίνακας κατάταξης μπορεί να προσβληθεί για πολλούς λόγους και να περάσουν μπροστά είτε η μία ομάδα, είτε η άλλη ομάδα. Η τροπολογία Τσιάρα όμως ορίζει ρητά την προνομιακή κατάταξη των εργαζομένων θέτοντας κάποιο χρονικό όριο που καταλαμβάνει τους εργαζόμενους των Ενώσεων. Είναι βέβαιο ότι κι εδώ θα γίνουν ανακοπές από τις τράπεζες που θα προσπαθήσουν να προβάλουν την προνομιακή κατάταξη των εργαζομένων, όμως οι δικαστές έχουν στα χέρια τους πλέον αυτήν τη διάταξη που είναι ξεκάθαρη. Αυτό που λένε ότι είναι ερμηνευτική, δεν είναι απόλυτα σωστό, διότι δεν ερμηνεύει μόνο αλλά ορίζει και χρονικά όρια για τους φορείς που τέθηκαν σε εκκαθάριση και καταλαμβάνονται από αυτήν.

Και ασφαλώς φίλοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ όπως αναφέρεσθε στην απίθανη ανακοίνωση σας στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί, αυτό το σκοινί και τη θηλιά του την φέρατε εσείς στους χιλιάδες άτυχους συμπατριώτες μας. Και καλό είναι να μην θυμίζετε το τι πράξατε, άλλη φορά, και να είσθε περισσότερο προσεκτικοί μη προκαλώντας.

Οσον αφορά δε την έκφραση στην ανακοίνωση σας κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς περί μνήμης χρυσόψαρου μάλλον εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια αλλιώς δεν εξηγείται γιατί αν εμείς έχουμε μνήμη του συμπαθούς είδους ψαριού τι να πούμε για εσάς και το αν θυμάσθε ή όχι καλά.

Ολος ο ελληνικός λαός και εμείς λοιπόν με τη μνήμη χρυσόψαρου θυμόμασθε πάντως τις τραγικές συνέπειες της διακυβέρνησης σας και τις αποκλειστικές ευθύνες των τότε κυβερνώντων που έπαιζαν θέατρο μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες γνωρίζοντας για τις ανθρώπινες απώλειες σε Μάτι και Μάνδρα Αττικής…

Για αυτό μια φιλική συμβουλή, όπως και μια γνωστή διαφήμιση συνιστούσε στους καταναλωτές προ λίγων ετών, καλύτερα ορισμένες φορές να μασάτε παρά να μιλάτε ή καλύτερα πριν επικαλεσθείτε οτιδήποτε να βουτάτε πρωτίστως τη γλώσσα στο μυαλουδάκι σας.”

Σχολιάστε