My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Κιλτίδης: Ευτελίζουν την πολιτική

Με δήλωσή του, ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής, Κώστας Κιλτίδης, “ταράζει τα ύδατα” γι` ακόμα μια φορά, λέγοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:

-Το φυσικό αέριο, το δρομολόγιο του τραίνου προς τις Σέρρες, όταν ανάγονται σε ζητήματα του «κατόπιν των ενεργειών μου» ευτελίζουν την υπόσταση της πολιτικής, αφού έχουν σχέση με την καθημερινότητα που εξελίσσεται.

-Ζητώ να σταματήσουν κάποιοι μεγαλοσχήμονες να ενοχλούν ή να απειλούν τηλεφωνικά όποιους εκφράζονται στο διαδίκτυο υπέρ των απόψεών μου ή απλά μου εύχονται.

Αναλυτικά, στη δήλωσή του με τίτλο «να βρούμε το περιεχόμενο και την αξιοπιστία της πολιτικής», ο κ. Κιλτίδης τονίζει:

“Με αφορμή πράξεις και ανακοινώσεις για έργα ή σχεδιασμούς στον νομό μας, σε πρόσφατη συνέντευξή μου ζήτησα να σοβαρευτούμε και να αναστηλώσουμε την αξιοπιστία της πολιτικής. Πάλι κάποιοι κακόβουλα και κακόπιστα απέκρυψαν ή θέλησαν να παρερμηνεύσουν τα δηλωθέντα από εμένα. Παρατηρούνται δε και αναβιώνουν αντιπαλότητες και παλαιοκομματισμοί, εις ότι έχει να κάνει με την ανάδειξη πολιτικού έργου, προσέλκυση φίλων και ψηφοφόρων. Γι αυτό :

1) Ζητώ να σταματήσουν κάποιοι μεγαλοσχήμονες να ενοχλούν ή να απειλούν τηλεφωνικά όποιους εκφράζονται στο διαδίκτυο υπέρ των απόψεών μου ή απλά μου εύχονται.

2) Να υπηρετήσουν την θεσμική τους ιδιότητα με όρους διαλόγου και διαβούλευσης και όχι με ανακοινώσεις και παραπλανητικές γνωστοποιήσεις επί παντός επιστητού. Τα μεγάλα έργα συζητούνται δια κομματικά με τους θεσμικούς φορείς και αναλαμβάνουν όλη την ευθύνη τους.

3) Το φυσικό αέριο, το δρομολόγιο του τραίνου προς τις Σέρρες, όταν ανάγονται σε ζητήματα του «κατόπιν των ενεργειών μου» ευτελίζουν την υπόσταση της πολιτικής, αφού έχουν σχέση με την καθημερινότητα που εξελίσσεται.

4) Αγωνίστηκα και πορεύτηκα πάντα με δεοντολογία. Επανήλθα στην πολιτική ζωή του νομού μας καταθέτοντας και προτάσσοντας το περιεχόμενο της πολιτικής για να συμβάλω δίχως ματαιότητα και ίχνος ιδιοτέλειας. Γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ότι με τρέφουν οι αγώνες και οι συγκρούσεις. Δεν επιθυμώ όμως επ ουδενί την ματαιοδοξία με τις ανούσιες σε αυτήν την στιγμή για την πατρίδα μας αντιπαλότητες.
Εν τέλει, θα συνέλθουμε ή θα αποδομήσουμε ακόμη περισσότερο την πολιτική; Σας αφιερώνω την ανεπανάληπτη γελοιογραφία του Αρκά.

Και όσοι κατάλαβαν….”

Σχολιάστε