My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Να ετοιμαζεται ο Δημ. Μουζουρης;

Αν τα δεδομένα που έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή επιβεβαιωθούν στην αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή για το μνημόνιο-2, καθώς και τις επόμενες μέρες όσον αφορά τις αποφάσεις των Παπανδρέου – Σαμαρά περι κομματικής πειθαρχίας των βουλευτών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην εν λόγω ψηφοφορία, τότε μπορεί να δούμε να υλοποιείται το πιο τρελλό πολιτικό σενάριο στο νομό μας: Να ορκιστεί βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος που στις εκλογές του 2009 ήλθε 4ος στον συνδυασμό του κόμματος λαμβάνοντας 523 ψήφους!

Πράγματι, μετά την επιστολή του Θ. Παραστατίδη προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, με την οποία τον πληροφορούσε ότι θα καταψηφίσει το μνημόνιο-2, και μετά την θέση Παπανδρέου ότι τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας, μια απ` τις εξελίξεις μπορεί να είναι η διαγραφή του βουλευτή του νομού μας μαζί με τους άλλους που θα καταψηφίσουν το μνημόνιο. Έτσι, τουλάχιστον, έδειξε η πρακτική Παπανδρέου σε άλλες ψηφοφορίες ανάλογης σημασίας και βαρύτητας.

Σε μια τέτοια περίπτωση, λοιπόν, που ο κ. Παπανδρέου διαγράψει απ` την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ τον κ. Παραστατίδη, ο Κιλκισιώτης βουλευτής θα πρέπει να επιλέξει αν θα παραμείνει στη Βουλή ως ανεξάρτητος ή αν θα παραιτηθεί παραδίνοντας την έδρα στο κόμμα του, κατά το παράδειγμα του Γ. Φλωρίδη.

Αν ο κ. Παραστατίδης επιλέξει την δεύτερη στάση, τότε τη θέση του στο Κοινοβούλιο θα πάρει ο Δημήτρης Μουζούρης απ` τη Γουμένισσα, με τις 523 ψήφους στις εκλογές του 2009, όπως ο κ. Φραγγίδης είχε πάρε τη θέση του κ. Φλωρίδη πέρσι τον Ιούνιο.

Μια τέτοια απίστευτη εξέλιξη θα υπογράμμιζε και σε επίπεδο νομού με πρωτοφανή εμφαντικό τρόπο την βαθειά κρίση του καταρέοντος πολιτικού συστήματος! Δυο υποψήφιοι, που στις τελευταίες εκλογές πήραν πάνω από 13 χιλίαδες ψήφους ο καθένας, να αντικαθίστανται στη πορεία από άλλους δυο συνυποψηφίους τους που έλαβαν συνολικά κάτω από 3.οοο ψήφους!

Το πιο πιθανό, ωστόσο, είναι να παραμείνει ο κ. Παραστατίδης στη Βουλή ως ανεξάρτητος, σε περίπτωση που διαγραφεί απ` τη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάστε