My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Να γεμίσουμε κόσμο το ΤΕΙ”

Tο νέο κτήριο του ΤΕΙ Κιλκίς εγκαινίασε σήμερα Τρίτη 27 Μαρτίου ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη και τον γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο κ. Γαβρόγλου, μετά τη ξενάγηση που του έγινε από παράγοντες του ΤΕΙ και της Εκπαίδευσης του νομού μας, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το κτήριο και τον εξοπλισμό του, ενώ σε μια μίνι-σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του υπογράμμισε την ανάγκη να αξιοποιηθεί και να αναβαθμιστεί περαιτέρω το κτήριο, το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε “πρέπει να το γεμίσουμε”.

Ο υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ενεργειών που πρέπει να ακολουθηθεί, με τον υφυπουργό Εξωτερικών να υπογραμμίζει ότι το έργο ανέγερσης του κτηρίου ήταν υπόθεση όλης της τοπικής κοινωνίας, η οποία αναμένει από την κυβέρνηση να δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του.

Η επίσκεψη του κ. Γαβρόγλου στο Κιλκίς περιελάμβανε και συνάντηση με στελέχη της εκπαίδευσης του νομού μας, στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, καθώς και μετάβαση στο συγκρότημα του 3ου – 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Δείτε στιγμιότυπα σε βίντεο του GnomiWebTV

 

Σχολιάστε