My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Νέος συνεταιρισμός γαλακτοπαραγωγών σε Βορ. Ελλάδα

galaΟ Στέφανος Μπακαρτζάκης κι ο Γιώργος Τουμπέλης είναι εκπρόσωποι του νομού Κιλκίς στη διοίκηση του νεοσύστατου Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Ελληνικής Αγελαδοτροφίας Μακεδονίας – Θράκης.

Στόχος του νέου συνεταιρισμού θα είναι η προάσπιση των συμφερόντων των γαλακτοπαραγωγών μελών του και της ελληνικής γαλακτοπαραγωγής, με συνολική διαχείριση του παραγόμενου γάλακτος, που η ημερήσια ποσότητα θα ξεπερνά κατά πολύ τους 250 τόνους, και την απευθείας πώλησή του και σε ενιαία τιμή στις γαλακτοβιομηχανίες. Παράλληλα, ο συνεταιρισμός θα επιδιώκει τις καλύτερες δυνατές τιμές των απαραίτητων εφοδίων για τη λειτουργία των αγελαδοτροφικών μονάδων.

Στη δυναμικότητα του Συνεταιρισμού εντάσσονται μεγάλες, μεσαίες αλλά και μικρές μονάδες, από το Βορειοελλαδικό χώρο, ενώ, σημαντικός συνεργάτης – μέλος της και πρωτεργάτης στη δημιουργία του, είναι ο φορέας Ένωση Φυλής Χολστάϊν Ελλάδος.

Από τη γενική συνέλευση του Συνεταιρισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Δερβένι, εκλέχθηκε το πρώτο ΔΣ, το οποίο ανέλαβε να διοργανώσει ενημερωτικές συγκεντρώσεις στις περιοχές που δραστηριοποιούνται τα μέλη του.

Σχολιάστε