My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Νέος εξοπλισμός για τα διπλώματα

Τις εργασίες ολοκλήρωσης της εγκατάστασης του νέου ψηφιακού εξοπλισμού σύγχρονης τεχνολογίας για τις θεωρητικές εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, παρακολούθησε ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Διοικητήριο.

Ο αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τον αναπληρωτή προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μεταφορών Π.Ε. Δημήτρη Τσαντάκη, για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του συστήματος, που αποτελούν ένα ακόμα “βήμα” στην κατεύθυνση της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών της Διεύθυνσης με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών πληροφορικής για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Μάλιστα, τη Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, πρώτη ημέρα λειτουργίας του νέου εξοπλισμού, οι χρήστες (υποψήφιοι οδηγοί του Κιλκίς) ανέφεραν πως το προαναφερόμενο σύστημα είναι πολύ πιο φιλικό τεχνολογικά, καινοτόμο και πιο εύκολο σε σχέση με το προηγούμενο.

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός οδηγεί σε λιγότερη γραφειοκρατία, περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες, μηδενική ανοχή σε φαινόμενα αδιαφάνειας, εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων προς όφελος των πολιτών και του δημόσιου τομέα», δήλωσε σχετικά ο κ. Βεργίδης, υπογραμμίζοντας πως η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών εργάστηκε γρήγορα και αποτελεσματικά για να αποδοθεί στους υποψηφίους οδηγούς η αίθουσα στο Διοικητήριο, όπως και η αίθουσα στα γραφεία της Διεύθυνσης Μεταφορών στη Γουμένισσα.

Οι δύο αίθουσες των θεωρητικών εξετάσεων για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης (στο Κιλκίς και τη Γουμένισσα) έχουν αποκτήσει συνολικά δεκαπέντε οθόνες αφής (δέκα στο Κιλκίς και πέντε στη Γουμένισσα) και σύστημα επιτήρησης.

Η προμήθεια του εξοπλισμού έγινε με ίδιους πόρους της Π.Ε Κιλκίς.

Σχολιάστε