My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Νέες υποψηφιότητες με Π. Τονικίδη

Οι Θεόφιλος Μουρατίδης και Τζένη Κεσίδου, δύο ακόμη συμπολίτες μας με αγάπη για τον τόπο τους, που υπηρετούν το θεσμό της οικογένειας μέσα από την πολυτεκνία και την τριτεκνία αντίστοιχα, τάσσονται στην προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς κ. Παύλου Τονικίδη για ένα Δήμο Κιλκίς πιο φιλικό, πιο λειτουργικό και πιο κοντά στην τοπική κοινωνία.

Μουρατίδης Θεόφιλος

Ο Θεόφιλος Μουρατίδης κατάγεται από το Λαοδικηνό, όπου και διαμένει μόνιμα. Γεννήθηκε το 1970, είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά και μια εγγονή 3 ετών. Είναι γεωργοκτηνοτρόφος.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο 2006-2010 και Αντιδήμαρχος για ένα έτος στον Καποδιστριακό Δήμο Γαλλικού, καθώς και Γενικός Γραμματέας  στην ΕΑΣ Κιλκίς από το 2003 έως το 2006.

Από το 2015 είναι Πρόεδρος στο Σύλλογο Πολυτέκνων περιφέρειας Κιλκίς, που επιτελεί επωφελές έργο και αναλαμβάνει σημαντικές δράσεις για τις πολύτεκνες οικογένειες-μέλη του.

Με την εργατικότητα, την οργανωτικότητα και το συνεχές αίσθημα προσφοράς που τον χαρακτηρίζει, δεσμεύεται ότι θα εργαστεί για ένα Δήμο Κιλκίς που θα λειτουργεί ισότιμα για όλους τους δημότες του, είτε πρόκειται για κατοίκους της πόλης, είτε των χωριών. Θα στέκεται συμπαραστάτης στις ανάγκες τους και θα δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματά τους.

Κεσίδου Τζένη

Η Τζένη Κεσίδου κατάγεται από τον Καύκασο της Ρωσίας και κατοικεί στον οικισμό του Μικροκάμπου της Δημοτικής Ενότητας Πικρολίμνης.

Είναι παντρεμένη με 3 παιδιά και εργάζεται ως νοσοκόμα στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου τα τελευταία 6 χρόνια.

Οραματίζεται ένα Δήμο Κιλκίς ελκυστικό και ισχυρό, που πάνω από όλα θα προσφέρει στους δημότες του υψηλό βιοτικό επίπεδο και ποιότητα ζωής, καθώς και κίνητρα παραμονής, αποτρέποντας έτσι την περαιτέρω ερήμωσή του.

Σχολιάστε