My Twitter Feed

17 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα είπαν όλα για την Υγεία -

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2021

Στη Τούμπα το νέο Ειδικό Σχολείο   -

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2021

Εμβαθύνεται η σχέση με Λύση -

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Μείωση 5% στα τέλη -

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου, 2021

Ήλθε ο Ψηφιακός Συμπαραστάτης -

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου, 2021

Τι συμβαίνει με τον ιό στη Παιονία; -

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, 2021

“Ερημοποίηση νομού σε υποδομές” -

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, 2021

Επίσκεψη Μηταράκη σε Ν. Καβάλα -

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, 2021

Νέες υποψηφιότητες με Γ. Φαχουρίδη

Ο Σάββας Αμανατίδης και η Μαρία Αποστολίδου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Σάββας Αμανατίδης μεγάλωσε στο Κιλκίς και ολοκλήρωσε το Εξατάξιο Λύκειο Κιλκίς. Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως οικοδόμος, ενώ απασχολήθηκε και στον κλάδο των ασφαλίσεων. Είναι ένας άνθρωπος με σημαντική συνδικαλιστική δράση και ουσιαστική συμβολή στο κίνημα του Κιλκίς. Σήμερα είναι μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ. Έχει διατελέσει Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ την περίοδο 1991 – 1993, ενώ έχει περάσει από διάφορες στελεχικές θέσεις στο Κόμμα και στην ΚΝΕ. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

Ο Σάββας Αμανατίδης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Κιλκίς συμβάλλοντας μ’ αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της πλατιάς Κοινωνικής Συμμαχίας που θέτει στην πρώτη γραμμή τον αγώνα για:

  • Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους, με μισθό που να ικανοποιεί τις ανάγκες.
  • Το δικαίωμα στον δημιουργικό ελεύθερο χρόνο, στην Κοινωνική Ασφάλιση, στην αξιοπρεπή σύνταξη.
  • Το δικαίωμα της νεολαίας για ολόπλευρη και δωρεάν μόρφωση, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό.
  • Την πλήρη χρηματοδότηση της Τοπική Διοίκησης από το κράτος, για να μην πληρώνει διπλά και τριπλά το λαϊκό νοικοκυριό για βασικές του ανάγκες.
  • Την προστασία της μητρότητας, την εφαρμογή μέτρων προστασίας υγείας των εργαζόμενων γυναικών.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βάζει μπροστά τις ανάγκες του λαού.

Γι’ αυτό ο λαός και η νεολαία του τόπου μας σ’ αυτές τις εκλογές πρέπει να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, ισχυροποιώντας το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η Μαρία Αποστολίδου, Φυσιοθεραπεύτρια, θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Η Μαρία Αποστολίδου, ζει στο Μεταλλικό και εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενη φυσιοθεραπεύτρια στο Κιλκίς. Κατάγεται από οικογένεια αγωνιστών του Μεταλλικού, με τον πατέρα της να έχει υποστεί διωγμούς, φυλακίσεις και εξορίες για αρκετά χρόνια την περίοδο της χούντας 1967-1974. Η ίδια έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Φυσιοθεραπείας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Από τα μαθητικά της χρόνια, ως μέλος της ΚΝΕ, είχε ενεργό συμμετοχή στο μαθητικό, στο φοιτητικό και αργότερα στο εργατικό κίνημα. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του περιφερειακού τμήματος Θεσσαλονίκης του Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών καθώς και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς. Ενώ και στο ΚΚΕ είχε διάφορες θέσεις ευθύνης ως μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς.

Η Μαρία Αποστολίδου, δίνει τη μάχη για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές και των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο και στην Περιφέρεια γιατί οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ μαζί με το λαό:

  • Μπορούμε να δυναμώσουμε το μοναδικό πόλο της αντίστασης και της προοπτικής για τον λαό, με ισχυρό ΚΚΕ, κόντρα στο δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, που στήνεται για να εγκλωβιστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια.
  • Μπορούμε να βάλουμε εμπόδια, να καθυστερήσουμε αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε μέτρα ανακούφισης για τη λαϊκή οικογένεια, να ανοίξουμε το δρόμο για να επιβάλουμε ριζικές αλλαγές, για να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού και εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Σ’ αυτές τις εκλογές με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά!

Σχολιάστε