My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Νέες συνεργασίες με Αν. Καζαντζίδη

Νέες, σημαντικές όπως πάντα, συνεργασίες με τον συνδυασμό ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ανακοινώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Πρόκειται για τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Γιώργο Φουντουκίδη και Ευθύμη Καρυπίδη, που προέρχονται από διαφορετικά σημεία του δήμου και διακρίνονται για τη πολύχρονη προσφορά τους στις τοπικές κοινωνίες.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΚΙΛΚΙΣ – ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ», η οποία συνεργάζεται πια με τον συνδυασμό του κ. Καζαντζίδη, σε μια από κοινού προσπάθεια για αλλαγή και ανάπτυξη στο Δήμο Κιλκίς.

Ο Γιώργος Φουντουκίδης, με ιατρικές σπουδές, που διατηρεί μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα στον Άγιο Παντελεήμονα, εγγυάται με τη παρουσία του στον συνδυασμό ότι η Δημοτική Ενότητα Γαλλικού θα βγει από τη μιζέρια του παρελθόντος!

Κι όσο για τον Ευθύμη Καρυπίδη, είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του κ. Καζαντζίδη στη προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Οι Μουριές θα βγουν από τη στασιμότητα! Προχωράμε μπροστά! Μαζί λέμε όχι στην αποτυχημένη συνταγή του παλιού! Μαζί Μπορούμε καλύτερα!».

Σχολιάστε