My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Νέα υποψηφιότητα με Λ. Συσπείρωση

Ο Αποστόλης Καλλιστρατίδης, 28 ετών, με καταγωγή από το Π. Γυναικόκαστρο, θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Αποστόλης Καλλιστρατίδης μεγάλωσε στο Κιλκίς και φοίτησε στο 2ο ΓΕΛ Κιλκίς. Σπούδασε Μαθηματικός στη σχολή Θετικών Επιστημών στα Ιωάννινα έχοντας πλούσια δράση στο φοιτητικό κίνημα.

Είναι μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Κιλκίς και δραστηριοποιείται στο αντι-ιμπεριαλιστικό κίνημα της περιοχής. Στα πλαίσια αυτής του της δραστηριότητας συμμετείχε το Σεπτέμβριο του 2018 σε εκδήλωση της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ στις Βρυξέλλες, με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή Σωτήρη Ζαριανόπουλο και θέμα: «Καμία εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και των αστικών κυβερνήσεων. Έξω οι βάσεις και τα ορμητήριά τους από τη χώρα μας».

Σήμερα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα παραγωγής συμπληρωμάτων ζωοτροφών και βιταμινών και είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς.

Οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» αποκαλύπτουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στο όνομα της γεωστρατηγικής αναβάθμισης, που είναι στόχος και της ΝΔ, εμπλέκεται ενεργά στους ανταγωνισμούς στο πλευρό των αμερικανοΝΑΤΟϊκών και ευρωενωσιακών συμφερόντων, βάζοντας σε κίνδυνο το λαό και τη χώρα.

Στου επικίνδυνους αυτούς σχεδιασμούς ενεργό ρόλο παίζουν και οι δήμαρχοι και περιφερειάρχες που ανήκουν στα αστικά κόμματα, όπως και οι σημερινοί υποψήφιοι δήμαρχοι Κιλκίς και περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας. Γι’ αυτό και πρέπει να απομονωθούν, να βρουν απέναντί τους τη λαϊκή αντίδραση.

Οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού. Εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Δελτίο τύπου από ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

Σχολιάστε