My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Νέα μηχανήματα από “Φιλόδημο”

Δύο νέα μηχανήματα έργου, ένα καλαθοφόρο ανυψωτικό και ένας ισοπεδωτής γαιών (γκρέιτερ) που φέρουν τη σφραγίδα του προγράμματος ‘’Φιλόδημος ΙΙ’’  προστέθηκαν στον ανανεωμένο στόλο του Δήμου Κιλκίς.

Η παραλαβή – παράδοσή τους πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη σε μια λιτή τελετή στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κιλκίς, την οποία ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος Επιφάνιος Θεοδωρίδης.

Όπως τόνισε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης, το κάθε μηχάνημα έχει μεγάλη αξία και πολλαπλάσιο σε απόδοση αποτέλεσμα για την πόλη και τα χωριά του Δήμου Κιλκίς.

Επισήμανε ότι η χρήση τους αφενός θα διευκολύνει το έργο των εργαζομένων στις τεχνικές υπηρεσίες, στην πολιτική προστασία, στον τομέα του πρασίνου και όπου άλλου χρειαστεί και αφετέρου θα εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες της καθημερινότητας του δημότη.

 Ο κ. Κυριακίδης ευχαρίστησε τον παριστάντα στην εκδήλωση πρώην δήμαρχο Δημήτρη Σισμανίδη για τη συνεισφορά του στη διαδικασία προμήθειας των μηχανημάτων, ενώ αυτός ευχήθηκε στη νέα δημοτική διοίκηση να συνεχίσει την προσπάθεια ανανέωσης του στόλου οχημάτων του δήμου.

Ως προς τη λειτουργία των νέων μηχανημάτων έργου, το καλαθοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση των λαμπτήρων φωτισμού, για τεχνικές εργασίες σε στύλους φωτισμού και γήπεδα ενώ το γκρέιτερ θα διατεθεί για έργα αγροτικής οδοποιίας, για χωματουργικές εργασίες, για τον αποχιονισμό δρόμων, για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών κ.α. Η συνολική δαπάνη προμήθειά τους ανήλθε στο ποσό των 405.000ευρώ.

«Σταθερή επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής είναι να ισχυροποιήσει τον τεχνικό εξοπλισμό του Δήμου Κιλκίς ώστε με τη σωστή και ορθολογική χρήση του και οι εργαζόμενοι να διαθέτουν να κατάλληλα μέσα για να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την καθημερινότητα και οι δημότες να ωφελούνται πολλαπλώς από τις λειτουργίες των μηχανημάτων έργου», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Στην εκδήλωση παραλαβής – παράδοσης ήταν παρόντες και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Παύλος Θωμαϊδης, οι Αντιδήμαρχοι Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα, Γιώργος Μπαλάσκας, Ανέστης Πογέλης, Αλέξανδρος Σημαιοφορίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Αγαθόπουλος, Ελένη Αναστασιάδου, Αναστάσιος Καζαντζίδης, Κωνσταντίνος Παπακώστας, ο αν. Διευθυντής του Γραφείου Κίνησης Καθαριότητας και Πρασίνου Παντελής Πηλείδης και εργαζόμενοι του εν λόγω Γραφείου και εκπρόσωποι των προμηθευτριών εταιριών Π. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε. Παπαδοπούλου κ ΣΙΑ Ε.Ε.

Σχολιάστε