My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Νέα μεγάλη νίκη Τονικίδη στο Επιμελητήριο

 

Την 3η συνεχόμενη νίκη του σε εκλογές του Επιμελητηρίου Κιλκίς σημείωσε σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Παύλος Τονικίδης. Με βάση τ` αποτελέσματα που εκδόθηκαν πριν λίγο, ο συνδυασμός του προέδρου του ΕΒΕ παίρνει 13 έδρες στη νέα Διοικούσα Επιτροπή, έναντι 8 του συνδυασμού μ` επικεφαλή τον Σταύρο Χατζηγεωργιάδη, ενώ χωρίς έδρα έμεινε ο συνδιασμός του Κυριάκου Τατίδη που πρόσκειται στο ΚΚΕ.

Να σημειωθεί ότι στο απελθόν Δ.Σ. ο συσχετισμός την εδρών ήταν 12 – 9, πάντα υπέρ της παράταξης Τονικίδη, μ` επικεφαλή της μειοψηφίας τότε τον Παν. Αμοιρίδη.

Αναλυτικότερα, ανά τμήμα, τ` αποτελέσματα σε σχέση με τις έδρες ήταν: Εμπορικό 5-3, Μεταποιητικό 4 – 3 και Υπηρεσιών 4 -2. Μ` άλλαλόγια, η παράταξη Τονικίδη επικράτησε και στα τρία επιμέρους τμήματα του ΕΒΕ.

Οι εκλεγέντες στο νέο ΔΣ είναι οι εξής: Απ` τον συνδυασμό Τονικίδη οι ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ,  ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΤΣΑΓΚΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΛΕΣΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΟΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,  ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ και ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ενώ απ` τον συνδυασμό Χατζηγεωργιάδη οι ΜΕΜΕΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΔΙΑΛΛΙΝΑ ΑΜΑΛΙΑ, ΣΙΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΣΕΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ .

Σχολιάστε