My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Νέα επίθεση Φλωρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης αρθρώνοντας την άποψη ότι όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όλη η παρασιτική αντίληψη έχει βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Φλωρίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και εξήγησε: «Εάν πάρει κάποιος το πρόγραμμά του για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και όλα όσα συμπυκνώνουν αυτά που μας χρεωκόπησαν, βλέπουμε ότι όσοι πήγαν να καταδικάσουν το ΠΑΣΟΚ, βλέπουν ότι όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ».

O κ. Φλωρίδης τόνισε πως «ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έθεσε ποτέ σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα. Αυτήν τη στιγμή το ύψιστο εθνικό συμφέρον διακυβεύεται από την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Ανέφερε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν μιλάει για διαπραγμάτευση αλλά για μία επιθετική ακύρωση του μνημονίου» και συμπλήρωσε :

«Οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακύρωση του μνημονίου και την καταγγελία της σύμβασης συνιστούν ευθεία σύγκρουση με την Ευρώπη με ανυπολόγιστες ζημιές για την Ελλάδα» και υποστήριξε ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα «είναι απέναντι στην Ευρώπη και θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και εκτός Ευρώ».

Πηγή: Ethnos.gr 

Σχόλια
One Response to “Νέα επίθεση Φλωρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Aπο πού να αρχίσω;(…βαθιά ανάσα για κουράγιο και ψυχραιμία.)
    Ας επεκτείνω με την κοινή λογική που διαθέτει ο καθένας μας, την “λογική” του κ.Φλωρίδη: Το 13% λοιπόν που έλαβε το πασοκ στις εκλογές της 6ης Μα’ί’ου αποτελεί το παραγωγικό και υγιές πασοκ και το υπόλοιπο αποτελεί το παρασιτικό. Εχουμε και λέμε λοιπόν: 13+17(του ΣΥΡΙΖΑ)=30%, λογικά όμως το 17% του ΣΥΡΙΖΑ περιέχει και ένα δικό του αμιγές ποσοστό. Εστω κι’ έτσι όμως, το πασοκ πρίν απο αυτές τις εκλογές, έπαιρνε 40-45% σύν πλήν κάτι. Επομένως το υπόλοιπο 10-15% περίπου του”παρασιτικού” πασοκ μοιράστηκε στα υπόλοιπα κόμματα και άρα δεν πήγε όλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι λοιπόν το συνολικό ποσοστό του “παρασιτικού” πασοκ, σύμφωνα με την λογική του κ. Φλωρίδη, ανέρχεται στο 27-32% . Εδώ όμως αναδύονται ορισμένα λογικά ερωτήματα. Αφού υπήρχαν δύο πασοκ συστεγαζόμενα, ένα παραγωγικό και ένα παρασιτικό, γιατί δεν το έλεγε αυτό ο κ. Φλωρίδης όσο ήταν στέλεχος, νομάρχης, βουλευτής, υφυπουργός, και υπουργός του πασοκ επι σειρά ετών, για να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι του σε ποιά κατηγορία ανήκουν; Γιατί όσο ασκούσε εξουσία, όλα ήταν καλώς καμωμένα; Γιατί όταν απο θέση ισχύος και έχοντας χρόνο για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες ώστε να αλλάξει κάτι, δεν το έπραξε; Το ότι έφυγε πρίν απο ενάμιση χρόνο και έφτιαξε τον “σύνδεσμο προβληματισμού” προσέφερε κάτι θετικό ώστε να μειωθεί το παρασιτικό πασοκ; Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε ένα μικρό ποσοστό θα μιλούσε τώρα για παρασιτισμό στο πασοκ; Είναι ή δεν είναι μεγάλη προσβολή προς τους ψηφοφόρους του πασοκ που για χρόνια τον έμπαζαν στη Βουλή; Αυτοί όλοι ανήκαν μήπως στο μή παρασιτικό πασοκ και πώς το γνώριζε αυτό; Δεν έκανε καμμία ρουσφετολογική πρόσληψη και άρα παρασιτικού χαρακτήρα ο ίδιος; Είναι ή δεν είναι όλη αυτή η θέση και στάση ένας εν τέλει πολιτικός κουτσαβακισμός;
    Ας μας απαντήσει.

Σχολιάστε