My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέα δημοσκόπηση του ΚΙΛΚΙΣ24

Ένα απ` τα σημαντικότερα θέματα που σχετίζονται με την υπόθεση των μεταλλείων είναι και η περίφημη θέληση της τοπικής κοινωνίας, χωρίς την συγκατάθεση της οποίας δεν πρόκειται να υλοποιηθεί τίποτε, σύμφωνα με τις επανειλημμένες δεσμεύσεις των κυβερνητικών παραγόντων.

Το ερώτημα που θέτει, λοιπόν, το ΚΙΛΚΙΣ24 είναι, με ποιόν τρόπο νομίζετε ότι πρέπει να εκδηλωθεί αυτή η θέληση της τοπικής μας κοινωνίας, εφ` όσον φυσικά οι δεσμεύσεις τηρηθούν και δεν αποτελέσουν ένα ακόμα δείγμα αναξιοπιστίας των κυβερνώντων, κι εφόσον ο τρέχον διαγωνισμός για τα μεταλλεία των Κρουσίων δεν αποβεί άκαρπος λόγω έλλειψης προσφορών.

Μπορείτε, λοιπόν, να ψηφίσετε στη δημοσκόπησή μας, που είναι αναρτημένη στο αριστερό sitebar. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Σχόλια
9 Σχόλια to “Νέα δημοσκόπηση του ΚΙΛΚΙΣ24”
 1. Ο/Η Νικολ. λέει:

  Εγώ δεν καταλαβαίνω καλά; Τί ακριβώς ρωτάται: Εφ΄όσον τηρηθούν οι δεσμεύσεισς και δεν αποτελέσουν ένα ακόμα δείγμα αναξιοπιστίας ..;, Ποιές δεσμεύσεις, αν δηλ. οι Θεσμικοί μας πουν όχι θα ακυρωθεί ο διαγωνισμός;-, αυτές τις ακύρωσε και λέει δεν καταλάμε καλά, δεν έχουμε σωστή ενημέρωση, και εφόσον ο τρέχον διαγωνισμός… δεν αποβεί άκαρπος…!!! Με ποιόν τρόπο πρέπει να εκδηλωθεί η θέληση της τοπικής κοινωνίας;;; Αποφάσεις φορέων υπάρχουν και μάλιστα πολλές, οι θεσμικοί είπαν ΟΧΙ, Τώρα το δημοψήφισμα::: !!!

  • Ο/Η Kilkis24 λέει:

   Και `μεις δεν καταλάβαμε καλά τις απορίες σου, φίλη Νικόλ. Να υποθέσουμε πως θεωρείς ότι ήδη αποφάνθηκε η τοπική κοινωνία; Ή ότι στο ερώτημα που θέτουμε, η απάντησή σου είναι “με αποφάσεις των φορέων”;

 2. Ο/Η Νικολ. λέει:

  Λάθος κάνατε, ξέρω καλά τι διαβάζω.Θυμήθηκα το δημοψήφισμα που ήθελε ο Γιωργάκης;
  -Παραμονή στο ευρώ ή χρεωκοπούμε; Ποιός δεν ¨αποφάνθηκε¨.Τί θέλετε να πείτε; Θα περιμένουμε και κανέναν άλλο;
  Ποιόν κόσμο εκπροσωπούν οι 50 φορείς, όλα τα κόμματα, ο Δήμος, η Περιφέρεια, η Μητρόπολη, το επιμελητήριο…τί λέτε;!!
  Σας καταλάβαμε καλά Kilkis24. Απο μέρους μου, Αντίο σας.-

  • Ο/Η Kilkis24 λέει:

   Φίλη Νικόλ, καταλάβαμε τώρα ότι θεωρείς πως ήδη αποφάνθηκε η τοπική κοινωνία με αποφάσεις των φορέων της και άρα συντάσσεσαι με την 2η απάντηση στο ερώτημα που θέσαμε. Αυτό που δεν καταλάβαμε είναι, πού κολλάει “το δημοψήφισμα που ήθελε ο Γιωργάκης” και τον λόγο που μας θύμωσες. Γιατί, σίγουρα, δεν νομίζουμε να κατάλαβες καθόλου καλά το ΚΙΛΚΙΣ24. Παρ` όλα αυτά τα …κατανοητά κι ακατανόητα, σ` ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία, κι ελπίζουμε ν` αναθεωρήσεις την άποψή σου.

 3. Ο/Η mostas45 λέει:

  Μια ερώτηση.
  Νομικά το δημοψήφισμά στέκει; Το έχετε ψάξει πριν το συμπεριλάβετε στη δημοσκόπηση;

  • Ο/Η Kilkis24 λέει:

   Φυσικά και στέκει, φίλε mostas45. Πολιτική απόφαση χρειάζεται. Αλλά αυτό που τίθεται με το ερώτημα της δημοσκόπησης είναι, τι θέλουμε εμείς.

  • Ο/Η mostas45 λέει:

   Μπορείτε να το τεκμηριώσετε με αναφορά νόμων και άρθρων του συντάγματος που να αποδεικνύουν πως μπορεί να γίνει? Επιμένω γιατί οι δικές μου πληροφορίες μου λένε πως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα για το συγκεκριμένο θέμα.
   Ως δημοσιογράφοι θα μπορούσατε να βοηθήσετε προς αυτή την κατεύθυνση.

   • Ο/Η Kilkis24 λέει:

    Noμίζουμε ότι αυτό που ζητάς θα μπορούσε να μας το πει ένας συνταγματολόγος (προς Θεού, μην ρωτήσουμε τον Βενιζέλο!). Αν, πάντως, δεν μπορεί να γίνει δημοψήφισμα, ας μη γίνει. Θα εκφράσουμε τη βούλησή μας με τρόπο που μπορεί να γίνει. Το ερώτημα είναι, ποιος είναι ο τρόπος που θέλουμε εμείς. Κι αυτήν την έννοια έχει το δικό μας (ως ΚΙΛΚΙΣ24) δημοψήφισμα.

 4. Ο/Η Στράτος λέει:

  Προσωπικά θα συμφωνήσω με τη Νικόλ στο ότι η κοινωνία έχει ήδη εκφραστεί δια μέσου των φορέων και των πολιτών της (πχ. συλλογή υπογραφών). Ένα δημοψήφισμα δεν καταλαβαίνω τι περισσότερο έχει να προσφέρει πέρα από μεγαλύτερη πόλωση;… Αυτό που λείπει κατά τη γνώμη μου είναι ένας ευρύτερος διάλογος-συζήτηση για αποφασίσουμε το τι είδους ανάπτυξη θέλουμε. Μακρυά από κομματικές παρατάξεις, μέτωπα κτλ. Για να πεισθούν και οι πιο αναποφάσιστοι ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος εκτός απ τα μεταλλεία. Δυστυχώς όμως δεν ελπίζω τίποτα από τους συγκεκριμένους φορείς…
  Κατά τι γνώμη μου δεν θα προχωρήσουν για την ώρα τα μεταλλεία. Το κράτος δεν έχει τις δυνάμεις να υποστηρίξει έναν τέτοιο πόλεμο (ειδικά μακρυά από την Αθήνα). Και αυτό είναι θετικό.

Σχολιάστε