My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νέα για Κιλκίς από σύνοδο ΝΟΔΕ

Στην Σύνοδο των προέδρων των ΝΟΔΕ της ΝΔ συμμετείχε το διήμερο Κυριακή 1 και Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στην Αθήνα, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής του Κιλκίς, Μηνάς Παπαδόπουλος.

Μετά τη λήξη των εργασιών της πρώτης ημέρας ο κ. Παπαδόπουλος είχε πολύωρη συνάντηση με την τομεάρχη Οικονομίας και προσωπική φίλη του για πολλά χρόνια, Ντόρα Μπακογιάννη, στην οποία παρέδωσε υπόμνημα για έργα του νομού που είναι απαραίτητο να υλοποιηθούν.

Ο κ. Παπαδόπουλος στην σύντομη ομιλία του κατά τη διάρκεια της συνόδου, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόσφατη επίσκεψή του στο Κιλκίς, αναφέρθηκε στην υφιστάμενη κατάσταση που επικρατεί σε πολιτικό επίπεδο στο Κιλκίς.

Aπό τη συνάντηση ”βγήκε” και η δημοσιογραφική είδηση ότι κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2018, με την ευκαιρία της επισκέψης του κ. Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ, θα επισκεφθούν το Κιλκίς η κ. Μπακογιάννη και o τομεάρχης Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας  προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα της ΝΔ στο νομό μας, ενώ θα ανακοινωθούν και τρία συγκεκριμένα έργα, για τα οποία θα υπάρχει δέσμευση υλοποίησης μέσω τπυ προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Οι εργασίες της συνόδου ολοκληρώθηκαν με ομιλία του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ευχαρίστησε στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΟΔΕ Κιλκίς όλους τους Κιλκισιώτες/τισες για την θερμή  υποδοχή κατά την παρουσία του στο Κιλκίς. Όσο για τα θέματα εκλογικής προετοιμασίας, σημείωσε ότι οι βέβαιοι υποψήφιοι είναι οι νυν βουλευτές.

 

Σχολιάστε