My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μ` επιτυχία το τουρνουά παλαιμάχων

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου για δεύτερη συνεχή χρονιά το τουρνουά παλαίμαχων ποδοσφαιριστών «ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ».Την ευθύνη διοργάνωσης είχαν οι σύλλογοι παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ και ΦΙΛΩΝ , Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δ.Ε ΔΟΪΡΑΝΗΣ και ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΙΩΝ.

palaimaxoi-kilkisiakouΓκολ, θέαμα και τέχνη που δεν ξεχνιέται περιελάβανε η συμμετοχή των παλαίμαχων στα παιχνίδια ΦΙΛΟΙ KIΛΚΙΣΙΑΚΟΥ- Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ. 3-0 (Μαυρόπουλος 2.Σκούπρας). ΦΙΛΟΙ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ –ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ 0-1(Γεωργιάδης) Α.Ο.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ. – Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1 (Χαριτωνίδης.Κούσης Βασ). ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ –ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 0-0. Διαιτητές των αγώνων ήταν οι παλαίμαχοι Τάκης Ασβεστόπουλος,,Βασίλης Λεγνωσίδης και Γιώργος Δήμπαλας.

Οι ομάδες αγωνίσθηκαν με τους: ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ κ ΦΙΛΟΙ: Χατζόπουλος, Σιδηρόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Καραδήμου, Ευθυμιάδης, Καλπάκης, Νικολαΐδης, Παπαδόπουλος, Σκούπρας, Μιχαηλίδης,Μαυρόπουλος,Χονδροματίδης, Κατσαμάκης.

ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ: Tσόνογλου, Μπάτσης, Σιωπίδης, Παυλίδης, Καραγεωργούδης, Τουλκερίδης, Ζαραλής, Παρδάλης, Τάνεφ, Σούρλας, Γεωργιάδης,Ιωαννίδης,Θεολόγου,Παναγιωτίδης,Κουρτίδης,Κιουρτσίδης,Χριστοφορίδης,Μελίδης.

ΑΟ.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μιχαηλίδης, Παναγιωτίδης, Χοτζούδης, Ιωαννίδης, Κωτάκης, Καραμπίδης, Λαζαρίδης, Χαριτωνίδης, Χρυσουλίδης, Μελεκίδης, Κετικίδης, Δουλκερίδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ -ΕΘΝΙΚΟΣ: Σιδηρόπουλος, Τσούλφος, Ορφανίδης, Κουσαγιαννίδης, Κούσης Παν.Κούσης Βας.Φωκάς, Παναγιωτίδης, Νικ.Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος, Παπακώστας, Περδικίδης, Μάρκου, Παναγιωτίδης Γιωργ.

Πριν την έναρξη των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των κυπέλλων στις συμμετέχουσες ομάδες παρουσία του εκδότη της εφημερίδας «Μαχητής» Δημήτρη Ορφανίδη, του Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη, του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Γιωργαντά και του Τάκη Δημητρακόπουλου προέδρου των παλαίμαχων ΟΜΗΡΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ Καναδά.

Όλοι οι προαναφερθέντες αναφέρθηκαν με εγκωμιαστικούς λόγους για την διοργάνωση του τουρνουά –αφιέρωμα, στον αείμνηστο Κιλκισιώτη πατριώτη Σταύρο Ορφανίδη. Επίσης ο πρόεδρος των παλαίμαχων του Μέγα Αλέξανδρου Γιώργος Δήμπαλας παρουσιάζοντας την φιλοσοφία της ιδέας του τουρνουά και την αναγκαιότητα να γίνονται τέτοιες ενέργειες προς τιμή ανθρώπων από όλο το κοινωνικό φάσμα που προσέφεραν πολλά στο νομό Κιλκίς και γενικότερα στην Ελλάδα, έκανε κάλεσμα προς όλους τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του νομού Κιλκίς να στηρίξουν τη δημιουργία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ με απώτερο σκοπό την διαφήμιση του ποδοσφαίρου του νομού, την αλληλεγγύη των μελών και την κοινωνική προσφορά στον συνάνθρωπο. Για τον λόγω αυτό, όσοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να ενταχθούν στη προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Γιώργο Δήμπαλα τηλ.6972 591 101.

Τέλος, το τουρνουά ανανεώθηκε για το 2016 και οικοδεσπότες στην πόλη του Κιλκίς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΟ.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ. Η δε όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή ολοκληρώθηκε με κεράσματα προς όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές εκ μέρους της ΑΕ.Πολύκαστρου και του Δημήτρη Ορφανίδη.

Σχολιάστε