My Twitter Feed

22 Σεπτέμβριος, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έφυγε ο αγωνιστής Τόλ. Παπαγεωργίου -

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος, 2020

«Βόμβες» για Ανδρίτσο/Γεωργαντά! -

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος, 2020

Παρεμβάσεις στη σχολική στέγη -

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος, 2020

Ζητούν ΔΣ για τα σχολεία -

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος, 2020

16 προσλήψεις σε Εφορ. Αρχαιοτήτων -

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος, 2020

Επτά ολιγομελή χωρίς έγκριση -

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος, 2020

«Να εκκαθαριστεί η πρώην ΕΑΣ» -

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος, 2020

ΓΝΚ: Καταγγελίες ενόψει εκλογών! -

Κυριακή, 20 Σεπτέμβριος, 2020

Μουσική πανδαισία με Μπάση – Ραλία

Μια μουσική πανδαισία έζησε το πλήθος των συμπολιτών μας που γέμισε το Θέατρο Λόφου του Κιλκίς το βράδυ της Κυριακής 13-9-2015, από την καταπληκτική συναυλία που πρόσφεραν ο συντοπίτης μας Δημήτρης Μπάσης με τη Ραλλία Χρηστίδου και το συγκρότημά τους, για τρεις και πλέον ώρες σε μια ανεπανάληπτη εκδήλωση αγάπης, ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης.

mpasis-christidou-001Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνης Αυγερινός και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς κ. Δημήτρης Τσαντάκης. Πριν από τη συναυλία άναψε στην ορχήστρα του θεάτρου βωμός από τη «φλόγα αγάπης» της 13ης Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνει η Π.Ο.Σ.Ε.Α. και το Υπουργείο Υγείας. Τη φλόγα παρέδωσε στην Πρόεδρο κ. Αικατερίνη Φραγγίδου το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α και μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΣ Κιλκίς κ. Θεολόγος Ζώτος.

Πλημμύρισε λοιπόν για μια ακόμα φορά από αγάπη κι ανθρωπιά το Θέατρό μας:

  • Απ΄ το Δημήτρη Μπάση και τη Ραλλία Χρηστίδου, αφού δέχτηκαν να τραγουδήσουν με το συγκρότημά τους χωρίς καμιά χρηματική αμοιβή.
  • Απ΄ τους απλούς ανθρώπους που γέμισαν το Θέατρο Λόφου και οι οποίοι με τα είδη τροφίμων κι απορρυπαντικών που πρόσφεραν σημαντική ανάσα στις αποθήκες του ΕΕΣ Κιλκίς, για να ανακουφιστούν οι συνάνθρωποί μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.
  • theatro-lofou-kilkis-001Απ΄ τους εθελοντές μας, που άοκνα και για πολλές μέρες βοήθησαν στη συγκέντρωση και τακτοποίηση όλου αυτού του υλικού και κατά τη διάρκεια της συναυλίας με την ευγένεια, την προθυμία και το χαμόγελό τους έκαναν ακόμα πιο απολαυστική την όλη εκδήλωση.
  • Απ΄ τους χορηγούς μας:

–  Παπαιορδάνου Πέτρο- Λογιστικό γραφείο

–  Λαΐδη Στέφανο –Αθλητικά είδη Step-  Φραγγίδη Γεώργιο – Γυναικολόγο-  ΒΙ.ΠΕ. (Βιομηχανική Περιοχή Σταυροχώρι Κιλκίς)-  Kleemann-  Σαμολαδά Ιωάννη –Μύλοι-  Τζεράνι – Ανθοπωλείο είδη δώρων –  Ονειροπαγίδα – Ανθοπωλείο είδη δώρων-  Παπακώστα Κωνσταντίνο – Πιστοποιήσεις Nova-  Αμαλία Διαλλινά – Μπουκέτο μπαλόνια-  Δήμο Κιλκίς-  Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ)-  Σπυρλιάδη Νικόλαο –Πολιτικό μηχανικό-  Εργαστήρι ψηφιακής φωτογραφίας Κιλκίς-  Φώτο – Τέχνις-  Κολιό-  Λαμπριανίδου Όλγα – Μηχανικός –  Falcon security-  Αθλητικό Σύλλογο – Αστέρα Μεγάλης Βρύσης.

οι οποίοι σε εποχή οικονομικής δυσπραγίας πρόσφεραν χρήματα και τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, για να συνδράμουν στη διοργάνωση της συναυλίας.

Όλους αυτούς θερμά τους ευχαριστούμε και σε πείσμα των καιρών δηλώνουμε, ότι θα παραμείνουμε αρωγοί στις αντίξοες συνθήκες που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μας, γιατί τελικά υπάρχουν άνθρωποι κι όσο υπάρχουν άνθρωποι μπορούμε να νικήσουμε την κρίση.

Σχολιάστε