My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μουσική πανδαισία με Μπάση – Ραλία

Μια μουσική πανδαισία έζησε το πλήθος των συμπολιτών μας που γέμισε το Θέατρο Λόφου του Κιλκίς το βράδυ της Κυριακής 13-9-2015, από την καταπληκτική συναυλία που πρόσφεραν ο συντοπίτης μας Δημήτρης Μπάσης με τη Ραλλία Χρηστίδου και το συγκρότημά τους, για τρεις και πλέον ώρες σε μια ανεπανάληπτη εκδήλωση αγάπης, ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης.

mpasis-christidou-001Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνης Αυγερινός και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς κ. Δημήτρης Τσαντάκης. Πριν από τη συναυλία άναψε στην ορχήστρα του θεάτρου βωμός από τη “φλόγα αγάπης” της 13ης Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνει η Π.Ο.Σ.Ε.Α. και το Υπουργείο Υγείας. Τη φλόγα παρέδωσε στην Πρόεδρο κ. Αικατερίνη Φραγγίδου το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α και μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΣ Κιλκίς κ. Θεολόγος Ζώτος.

Πλημμύρισε λοιπόν για μια ακόμα φορά από αγάπη κι ανθρωπιά το Θέατρό μας:

  • Απ΄ το Δημήτρη Μπάση και τη Ραλλία Χρηστίδου, αφού δέχτηκαν να τραγουδήσουν με το συγκρότημά τους χωρίς καμιά χρηματική αμοιβή.
  • Απ΄ τους απλούς ανθρώπους που γέμισαν το Θέατρο Λόφου και οι οποίοι με τα είδη τροφίμων κι απορρυπαντικών που πρόσφεραν σημαντική ανάσα στις αποθήκες του ΕΕΣ Κιλκίς, για να ανακουφιστούν οι συνάνθρωποί μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.
  • theatro-lofou-kilkis-001Απ΄ τους εθελοντές μας, που άοκνα και για πολλές μέρες βοήθησαν στη συγκέντρωση και τακτοποίηση όλου αυτού του υλικού και κατά τη διάρκεια της συναυλίας με την ευγένεια, την προθυμία και το χαμόγελό τους έκαναν ακόμα πιο απολαυστική την όλη εκδήλωση.
  • Απ΄ τους χορηγούς μας:

–  Παπαιορδάνου Πέτρο- Λογιστικό γραφείο

–  Λαΐδη Στέφανο –Αθλητικά είδη Step-  Φραγγίδη Γεώργιο – Γυναικολόγο-  ΒΙ.ΠΕ. (Βιομηχανική Περιοχή Σταυροχώρι Κιλκίς)-  Kleemann-  Σαμολαδά Ιωάννη –Μύλοι-  Τζεράνι – Ανθοπωλείο είδη δώρων –  Ονειροπαγίδα – Ανθοπωλείο είδη δώρων-  Παπακώστα Κωνσταντίνο – Πιστοποιήσεις Nova-  Αμαλία Διαλλινά – Μπουκέτο μπαλόνια-  Δήμο Κιλκίς-  Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ)-  Σπυρλιάδη Νικόλαο –Πολιτικό μηχανικό-  Εργαστήρι ψηφιακής φωτογραφίας Κιλκίς-  Φώτο – Τέχνις-  Κολιό-  Λαμπριανίδου Όλγα – Μηχανικός –  Falcon security-  Αθλητικό Σύλλογο – Αστέρα Μεγάλης Βρύσης.

οι οποίοι σε εποχή οικονομικής δυσπραγίας πρόσφεραν χρήματα και τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, για να συνδράμουν στη διοργάνωση της συναυλίας.

Όλους αυτούς θερμά τους ευχαριστούμε και σε πείσμα των καιρών δηλώνουμε, ότι θα παραμείνουμε αρωγοί στις αντίξοες συνθήκες που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μας, γιατί τελικά υπάρχουν άνθρωποι κι όσο υπάρχουν άνθρωποι μπορούμε να νικήσουμε την κρίση.

Σχολιάστε