My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Μουζάλας: Ευχαριστώ όλους

Αυστηρά προσωπικού χαρακτήρα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως το θέλησε ο ίδιος, ήταν η επίσκεψη που πραγματοποίησε προχθές Κυριακή στο νομό Κιλκίς, ο αν. υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

mouzalas-001Μοναδικός σκοπός της επίσκεψης ήταν η κατάθεση ευχαριστιών εκ μέρους του προς τους πολίτες του νομού μας για την ανθρωπιστική και αλληλέγγυα στάση που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα απέναντι στους πρόσφυγες και μετανάστες.

Για τη μεταφορά αυτών των ευχαριστιών, ο κ. Μουζάλας επέλεξε να συναντηθεί με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και με τους διοικούντες και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, εκτός απ` την επίσκεψη στην Ειδομένη και τη συνάντησή του με την πρόεδρο της Τ. Κοινότητας, Ξανθούλα Σουπλή, ο αν. υπουργός επισκέφθηκε και τα δημαρχεία Παιονίας και Κιλκίς, όπου είχε συναντήσεις με τους δημάρχους, Χρήστο Γκουντενούδη και Δημήτρη Σισμανίδη, αντίστοιχα.

Τέλος, στο Νοσοκομείο μετέφερε τις ευχαριστίες του, στην πρόεδρο Μαρία Βλάχου και σε εκπροσώπους των γιατρών και των άλλων εργαζομένων για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν και καταβάλουν ένεκα του φόρτου εργασίας από το Προσφυγικό.

Σχολιάστε