My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

ΜΝΤ:Εξυπηρετεί μέχρι 50 ασθενείς

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης του Νοσοκομείου Κιλκίς, 3η βάρδια αιμοκάθαρσης ξεκινά από την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020, στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (Μ.Τ.Ν).

Με έμπειρο και επαρκές προσωπικό μετά από την πρόσφατη πρόσληψη ενός Επικουρικού Νεφρολόγου, η Μονάδα θα μπορεί να εξυπηρετεί εφεξής έως και 50 αιμοκαθαιρούμενους, αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος για εξυπηρετούμενους ασθενείς από την έναρξη λειτουργίας της.

Η Μ.Τ.Ν., τα τελευταία 8 χρόνια έχει μεταφερθεί στη Νέα Πτέρυγα του Νοσοκομείου και είναι η πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια που ενεργοποιείται η 3η βάρδια. Εξυπηρετεί τους μόνιμα αιμοκαθαιρούμενους ασθενείς, καθώς και όλα τα επείγοντα περιστατικά των Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας, ενώ λειτουργεί επίσης τακτικό εξωτερικό ιατρείο για τους ασθενείς με χρόνια νεφρική νόσο.

Σε δήλωσή του, ο διοικητής του Ιδρύματος Γιάννης Ανδρίτσος τονίζει ότι «πλέον μπορεί το Νοσοκομείο να καλύψει τις ανάγκες αιμοκάθαρσης περισσοτέρων ασθενών, μειώνοντας έτσι κατά το δυνατό την ανάγκη μετακίνησής τους σε κέντρα της Θεσσαλονίκης και βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία τους».

Σχολιάστε