My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Μια family day στην KLEEMANN

Μια μέρα αφιερωμένη στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

kleemannΤην Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, η KLEEMANN υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της, τις οικογένειες των εργαζομένων της, επενδύοντας  στη νέα γενιά. Πρόκειται για το family day (μέρα οικογένειας), κατά την οποία διοργανώθηκαν μεταξύ άλλων και ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις της εταιρίας (γραφεία, εργοστάσια παραγωγής, εκθετήρια, πύργο δοκιμών). Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός συνολικού πλέγματος ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης  της KLEEMANN και παροχών της προς το προσωπικό της, με σκοπό την ενδυνάμωση του δεσμού της εταιρείας με τους ανθρώπους της.

Παράλληλα, ήταν μία ξεχωριστή μέρα για τα παιδιά, αφού είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μοναδικές δραστηριότητες ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα με αποκορύφωμα το πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής FLL (First Lego League) της eduAct, που τους έδωσε τη δυνατότητα να κατασκευάσουν το δικό τους ρομπότ από κομμάτια lego και να το προγραμματίσουν. Τέλος, στο κλείσιμο της ημέρας έγινε η καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων σε ΑΕΙ & ΤΕΙ, καθώς και των αριστούχων γυμνασίου και λυκείου.

Σε μια εποχή έντονου διεθνούς ανταγωνισμού, η KLEEMANN παραμένει δίπλα σους ανθρώπους της και η επιτυχημένη πορεία τους αποτελεί εφόδιο για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας. Υπερήφανη για το υψηλό επίπεδο κατάρτισης, τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία των ανθρώπων της, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη τους, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, υποστηρίζοντας, ενθαρρύνοντας και επιβραβεύοντάς τους. Παραμένοντας πιστή στους στόχους της και τα σχέδια για ανάπτυξη, κατόρθωσε να μετατρέψει το εργοστάσιο σε μια από τις μεγαλύτερες και πλέον σύγχρονες μονάδες παραγωγής ανελκυστήρων στην Ευρώπη, παρέχοντας προϊόντα άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

Σχολιάστε