My Twitter Feed

29 Οκτώβριος, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με…13άρι σήμερα στο κορονοϊό! -

Τετάρτη, 28 Οκτώβριος, 2020

Τιμήθηκε η εθνική μας επέτειος -

Τετάρτη, 28 Οκτώβριος, 2020

Αποχαιρετούν τον Χ. Παπαδόπουλο -

Τετάρτη, 28 Οκτώβριος, 2020

Nέα ψυχρολουσία τα 11 κρούσματα -

Τρίτη, 27 Οκτώβριος, 2020

«Όχι συγχώνευση του Τελωνείου» -

Τρίτη, 27 Οκτώβριος, 2020

Πρόεδρος ΔΕΥΑΠ ο Δραγανίδης -

Τρίτη, 27 Οκτώβριος, 2020

ΦΣΚ: Δωρεάν μάσκες σε Παιονία -

Τρίτη, 27 Οκτώβριος, 2020

Ανησυχία γιατρών για τις εκκλησίες -

Τρίτη, 27 Οκτώβριος, 2020

Μια συγκέντρωση από τα παλιά!

Με μια τεράστια για τα δεδομένα της εποχής συγκέντρωση, που μπορούσε να συγκριθεί μόνο με ανάλογες του παρελθόντος, ο Γιώργος Γεωργαντάς πραγματοποίησε χθες Κυριακή την κοπή της πίτας του, σε μια εκδήλωση με αμιγώς πολιτικό περιεχόμενο, στην οποία κυριάρχησε η αντικυβερνητική κριτική και το «Μακεδονικό».

Η μεγάλη αίθουσα στο «Κτήμα των Ευχών» είχε γεμίσει ασφυκτικά από νωρίς, με δεκάδες συγκεντρωμένους να αναγκάζονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση όρθιοι. Στα πρώτα τραπέζια είχαν πάρει θέση παράγοντες και στελέχη της ΝΔ απ` όλο το νομό και όχι μόνο, καθότι το παρών έδωσαν και δυο βουλευτές και τομεάρχες του κόμματος, ο Νότης Μηταράκης και η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ο κ. Γεωργαντάς εκφώνησε την ομιλία του με το γνωστό του πάθος, που τον αναγκάζει να κατέλθει στο τέλος από το βήμα καταϊδρωμένος(!), στρέφοντας τα βέλη του ενάντια στη κυβέρνηση, με αιχμή το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα.

Τονίζοντας ότι το κόμμα του θα λέει πάντα την αλήθεια στους Έλληνες, τάχθηκε υπέρ της μείωσης της φορολογίας με σκοπό τις νέες επενδύσεις και το χτύπημα της ανεργίας.

«Η πόρτα μου ήταν πάντα ανοιχτή για όλους και γι` αυτό μαζί σας κατάφερα πολλά εκτός από ένα: να μπορέσω να απαλύνω τον πόνο της ανεργίας από τα νοικοκυριά που πλήττονται, επειδή ο στόχος αυτός με ξεπερνούσε. Μπορεί όμως να επιτευχθεί με κυβέρνηση της ΝΔ», είπε μεταξύ άλλων.

Όσο για το «Μακεδονικό», ο βουλευτής Κιλκίς και τομεάρχης της ΝΔ, αφού υποστήριξε ότι «οι λέξεις διαπραγμάτευση και ΣΥΡΙΖΑ δεν δημιουργούν καλούς συνειρμούς», υπογράμμισε πως «όταν η ΝΔ χρειαστεί να πει όχι θα το κάνει».

Προσθέτοντας δε πως «όταν ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει συντηρητικούς αυτούς που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, εγώ το εκλαμβάνω ως τίτλο τιμής», τόνισε: «Θα ματαιώσουμε κάθε ενέργεια της κυβέρνησης κόντρα στην ιστορική αλήθεια και στο φρόνημα των Ελλήνων».

Η εκδήλωση άνοιξε βεβαίως με τη κοπή της βασιλόπιτας από τον …αριστερόχειρα κ. Γεωργαντά («είναι το μόνο μου κουσούρι» είπε χαριτολογώντας!), την οποία ευλόγησε ο π. Επιφάνειος.

Ακολούθησε η προβολή του βίντεο που ετοίμασε για το πρόσφατο συνέδριό της η ΝΔ και ο χαιρετισμός από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Γ. Βιολιτζή, ο οποίος μετέφερε και αυτόν του γραμματέα του κόμματος, Λ. Αυγενάκη.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στο βήμα ο κ. Μηταράκης και η κ. Ασημακοπούλου, που εξέφρασαν την εκτίμησή τους για το πρόσωπο του κ. Γεωργαντά, καθώς και για τους κοινούς αγώνες που έδωσαν μαζί του.

Μεταξύ των πολλών παραγόντων που βρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν και ο πρώην υπουργός Χρήστος Κοσκινάς, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κιλκίς Δημ. Κυριακίδης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης. Την εκδήλωση παρουσίασε ο συνάδελφος δημοσιογράφος, Χρήστος Καναρόπουλος.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση σε βίντεο του gnomikilkis.blogspot.gr

Σχολιάστε