My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μηνάς: Πάει για πρόεδρος ΝΟΔΕ

Ο Μηνάς Παπαδόπουλος είναι πάντα εδώ! Το στέλεχος της ΝΔ στο νομό Κιλκίς και εκδότης της τοπικής εφημερίδας ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς, στις εκλογές του ερχόμενου μήνα.

Τη δήλωση υποψηφιότητας, που δημοσιοποίησε σήμερα Δευτέρα, ο κ. Παπαδόπουλος την συνδυάζει με αιχμές, που έχουν εσωκομματικούς παραλήπτες, περί φαινομένων ανεξέλεγκτης ανευθυνότητας, μη σεβασμό θεσμικών παραγόντων κα. Παράλληλα δηλώνει την αφοσίωσή του στην μητσοτακική σχολή εδώ και 37 χρόνια!

Η δήλωση του κ. Παπαδόπουλου:

“Έχοντας εδώ και 40 χρόνια το βαθύ κομματικό αίσθημα ευθύνης, περνώντας από όλες τις κομματικές βαθμίδες, ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, πρόεδρος τοπικής Μαυρονερίου, μέλος τις νομαρχιακής επιτροπής επί προεδρίας Συμπιλίδη , εθελοντής γραμματέας ΝΟ.ΔΕ επι προεδρίας κ. Βιολιτζή και μπροστά στα φαινόμενα ανεξέλεγκτης ανευθυνότητας, (όχι από τον πρόεδρο κ. Βιολιτζή) στο μη σεβασμό των θεσμικών παραγόντων (ιδίως των δύο δημάρχων) παλιών αξιόλογων κομματικών στελεχών που έχουν βρεθεί ανεξήγητα εκτός κομματικής δραστηριότητας λόγω μη ενημέρωσης τους και έχοντας ως παρακαταθήκη την αφοσίωση μου στην Μητσοτακική σχολή εδώ και 37 χρόνια αποφάσισα με πλήρη αίσθηση τις ευθύνης που θα αναλάβω να ανακοινώσω σήμερα των υποψηφιότητά μου για την προεδρία της ΝΟ.ΔΕ Κιλκίς στις εσωκομματικές εκλογές του Μαϊου.”

Σχολιάστε