My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Με τους νέους ξεκίνησε ο Γ. Φραγγίδης

Απ` το πολιτικό γραφείο του Γ. Φραγγίδη εκδόθηκε το εξής δελτίο τύπου για την έναρξη της προεκλογικής δραστηριότητας του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ:

Ο βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης με μια κίνηση τόσο συμβολική όσο και ουσιαστική ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από τους νέους. Οι νέοι είναι το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας και ο βουλευτής θέλησε να μεταδώσει το πολιτικό του μήνυμα πρώτα σε αυτούς.

Στη συνάντηση διεξήχθη ένα ζωηρός και ενδιαφέρον διάλογος για τα θέματα που απασχολούν τη νέα γενιά με κυριότερο αυτό της Ανεργίας που είναι και η μάστιγα της εποχής.

Η άποψη του Βουλευτή είναι πως μόνο μέσω της ανάπτυξης και της στροφής των πόρων σε παραγωγικές επενδύσεις μπορεί να αναστραφεί το υπάρχον μοντέλο και να ανακοπεί η ύφεση που οδηγεί σε συρρίκνωση της απασχόλησης.

Συζητήθηκε και η κοινοβουλευτική δραστηριότητα του βουλευτή η οποία είναι ομολογουμένως σημαντική αναλογικά με το λίγο χρόνο της θητείας του. Μεταξύ άλλων μετά από πιέσεις του Φραγγίδη και του βουλευτή Δράμας Αηδόνη, κατορθώθηκε να συμπεριληφθεί ο νομός μας και της Δράμας στην παραμεθόριο ζώνη. Επίσης, το θέμα με τα ενεχυροδανειστήρια που μάλιστα έλαβε και πανελλήνιες διαστάσεις.

Ο βουλευτής κλείνοντας ανέφερε ότι η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και η αγανάκτηση είναι απολύτως αντιληπτή. Όμως, στις εκλογές δεν πηγαίνουμε μονάχα για να εκφράσουμε την απογοήτευση αλλά και να αναδείξουμε το πολιτικό προσωπικό εκείνο που θα διαχειρισθεί την επόμενη μέρα. Απαιτείται λοιπόν πρωτίστως συμμετοχή και συνειδητή επιλογή προσώπων με συνέπεια και σταθερότητα.

Σχολιάστε