My Twitter Feed

24 Σεπτεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ζεστάθηκαν οι σχέσεις τους! -

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Επίσκεψη Μ. Ξενογιαννακοπούλου -

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Με 56 καθηγητές λιγότερους -

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Ξεκίνησε το έργο της υδροδότησης -

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Εγκρίθηκαν τα ολιγομελή στο νομό -

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Ερώτηση για το ατύχημα σε Κιλκίς -

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Τιμωρητική στάση για παιδιά ΑμεΑ -

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

SOS για τη μεταδοτικότητα σε Κιλκίς -

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Με τον ΣΥΡΙΖΑ η Έλλη Χρυσίδου

Η Κιλκισιώτισα αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Έλλη Χρυσίδου, θα είναι υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α` Θεσσαλονίκης.

Η διακεκριμένη ζωγράφος, που εξελέγη πρόσφατα εκ νέου δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά με τον συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, με την ακόλουθη ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια:

”Το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης στις 7 Ιουλίου, είναι η απόδειξη της ωριμότητας των δημοκρατικών, προοδευτικών δυνάμεων της χώρας, που με τους όποιους δισταγμούς, εκτιμούν την ανάγκη της σύγκλησης, της υποστήριξης της προόδου, των δικαιωμάτων, των συλλογικών αγαθών, της κοινωνικής συνοχής, της φιλίας των λαών, η απόφασή τους να σταθούν ενωτικά και να προχωρήσουν, αξιοποιώντας όλα τα υπαρκτά περιθώρια συνεργασίας.

Είναι η στιγμή, που όλοι/όλες πρέπει να αναλογισθούμε τις ευθύνες μας και να απαντήσουμε στο ερώτημα “συμμαχίες και συμπόρευση, για την συνέχιση με τις όποιες επιφυλάξεις, αυτού του εγχειρήματος των τελευταίων χρόνων ή εγκατάλειψη και πισωγυρίσματα στα παλιά, που τώρα θα’ναι ακόμη πιο δύσκολα”.

Είναι η στιγμή που θα κριθούμε για το πώς απαντάμε στα διλήμματα, εγκαταλείπουμε η τα δίνουμε όλα,άλλη λύση δεν υπάρχει. Τίποτα δεν είναι απλό και εύκολο,όλα έχουν το κόστος τους ,σήμερα όμως αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες γιατί δεν αφορούν μόνο το παρόν,αλλά θα καθορίσουν την πορεία της χώρας,τις ζωές μας,για αρκετά επόμενα χρόνια.

Μ’ αυτές τις σκέψεις,όπως και στις αυτοδιοικητικές αλλά και σ’αυτές τις εκλογές, αποφάσισα να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο Συριζα-Προοδευτική συμμαχία, γιατί έμαθα στη ζωή μου να μη μένω θεατής των γεγονότων αλλά να αγωνίζομαι με όποιο κόστος, γι’ αυτά που πιστεύω.”

Βιογραφικό

1956: γεννήθηκε στο Κιλκίς.
1975-1980: Σπουδές, σχολή Καλών Τεχνών Νανσί – Γαλλία.
1974: Οργανώθηκε και συμμετείχε ενεργά στη Γαλλία και Ελλάδα στη νεολαία ΕΚΟΝ Ρήγας-Φεραιος, αργότερα στο ΚΚΕεσ. και σήμερα στην Δημ. Αριστερά.
Έχει πραγματοποιήσει πολλές εκθέσεις και εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις […2010 ”Artisterium3” Τιφλίδα, ΚΜΣΤ, 2009 Jeux de la francofonie,Βυρητος…].
Έχει ασχοληθεί με διοργανώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων και με θέματα πόλης [Δίκτυο Εικαστικών Εργαστηρίων,”για το δικαίωμα στη πόλη”Μ.Μ.Ε Αθηνα…].
1995-2005 συνεργάστηκε με την σχολή Καλών Τεχνών S.Etienne – Γαλλία.
Εργάστηκε ως καθηγήτρια σχεδίου στο κολέγιο ΑΚΤΟ και ως καλλιτεχνική διευθύντρια στο Εικαστικό Εργαστήριο του Δήμου Παύλου Μελά.
Από την 1η Ιανουαρίου του 2011 είναι Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης.
Με τον Άγγελο Κλουντζο απέκτησε ένα παιδί τον Γιώργο που είναι μουσικός.
Είναι αντιδήμαρχος Πολιτισμού με τη διοίκηση Μπουτάρη και πρόσφατα εξελέγη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Σχολιάστε