My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Με τον Β. Βενιζέλο συντάσσεται ο Γ. Φραγγίδης

Μπορεί στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να στήριξε Γιώργο Παπανδρεόυ, τώρα όμως στηρίζει τον τότε αντίπαλό του, τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο λόγος για τον βουλευτή του νομού μας, Γιώργο Φραγγίδη, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφασή του στον ίδιο τον κ. Βενιζέλο σε συνάντηση που είχαν οι δυό άνδρες χθες Τρίτη.

Την στήριξη στον κ. Βενιζέλο ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Φραγγίδης, αναφέροντας στο σχετικό δελτίο τύπου τα εξής:

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αντιπροέδρου και Υπουργού Οικονομικών της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη στο γραφείο του Αντιπροέδρου στη Βουλή, όπου και συζητήθηκε η νέα κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί στην οικονομία της χώρας μετά και την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, η πορεία του PSI και οι προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Ο Γιώργος Φραγγίδης έθεσε τους προβληματισμούς του και τις προτάσεις του στον Υπουργό Οικονομικών με κεντρικό άξονα την στροφή προς μια αναπτυξιακή κατεύθυνση. Μετά την σταθεροποίηση της δημοσιονομικής κατάστασης και την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για τα οποία δεσμεύτηκε η χώρα μας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ανάληψη πρωτοβουλιών προς μια κατεύθυνση ανάκαμψης της οικονομίας με τα απαραίτητα εχέγγυα για την κοινωνική συνοχή και τα στρώματα εκείνα του πληθυσμού τα οποία έχουν πληγεί από τις εισοδηματικές περικοπές και τους φόρους.

Στη συνέχεια ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέλυσε την πρόταση του για την ανασυγκρότηση του κινήματος και της χώρας. Ο Γιώργος Φραγγίδης συμφώνησε με την πρόταση αυτή και  δήλωσε την στήριξη στο πρόσωπο του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.”

Σχολιάστε