My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Με σπίτι πάλι το ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς

Μετά από δώδεκα και πλέον έτη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει και πάλι το πολιτικό του «σπίτι» στο Νομό Κιλκίς. Η επίσημη έναρξη λειτουργίας των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έγινε το βράδυ της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά με την εκδήλωση η ΝΕ Κιλκίς του κόμματος τονίζει σε ανακοίνωσή της τα εξής:

“Μια ομάδα νέων με κοινά οράματα, με διάθεση για προσφορά, με αγάπη για τον τόπο της, με απέραντη όρεξη για δουλειά, ανοιχτή σε κάθε τι πρωτοπόρο και αληθινό κατόρθωσε το ακατόρθωτο.

Κατόρθωσε, με τον πλέον μοντέρνο τρόπο, να ενώσει το παλιό με το καινούριο, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου από όλον το νομό Κιλκίς σε μια βραδιά γιορτής, σε ένα πάρτυ γνωριμίας, έξω από τα τετριμμένα, που προκάλεσε συγκίνηση στους παλαιότερους, έκπληξη στους νεότερους και σε όλους, ανεξαιρέτως, τη βεβαιότητα ότι πραγματική «Αλλαγή» είναι η «Αλλαγή παραδείγματος».

Εδέσματα, προσφορά των εθελοντών, κρασί άφθονο, δυνατή μουσική, ξενάγηση στο χώρο των γραφείων και πολιτικές συζητήσεις, σε ένα πάρτυ με πυρήνα τον κάθε έναν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, μέλη και φίλους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς συμπληρώθηκαν από τους καλεσμένους περί τα 400 ερωτηματολόγια, με ερωτήσεις πολιτικού περιεχομένου και τοπικού ενδιαφέροντος.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι, μέσω της μελέτης και της αξιολόγησης των απαντήσεων, να διαμορφωθεί, περαιτέρω, ο πολιτικός σχεδιασμός δράσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνδιαμορφώνεται. Από τη βάση για τη βάση.

Ευχαριστούμε τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση αυτή, τους εθελοντές και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Σχολιάστε