My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Με Σιωνίδη η Ελ. Λιακοπούλου

Με ανοικτή επιστολή της προς τον τύπο, η Έλενα Λιακοπούλου δηλώνει ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Παιονία της Προόδου» του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Σιωνίδη.

liakopoulou-elenaΗ επιστολή της κ. Λιακοπούλου με τίτλο “Ανθρωπιά και Αποτέλεσμα” έχει ως εξής:

Οι συζητήσεις πριν από τις εκλογές περιστρέφονται πάντα γύρω από τις πολιτικές στηρίξεις, τα προγράμματα, τα ψηφοδέλτια και τις συμμαχίες –ποιός πάει με ποιόν, τι θα γίνει τη δεύτερη Κυριακή, ποιόν στηρίζει ο τάδε κ.ο.κ. Σπάνια το θέμα είναι η προσωπικότητα, ο πολιτισμός του υποψηφίου, του ανθρώπου, δηλαδή, που θα κληθεί να μας εκπροσωπήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ή να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου.

Κι όμως! Έχει μεγάλη σημασία το ποιός είναι ο άνθρωπος, ίσως ακόμα μεγαλύτερη από την ιδεολογία ή την κομματική του ένταξη. Γιατί στις τοπικές κοινωνίες σε αντίθεση με την κεντρική πολιτική, τα ζητήματα απαιτούν, μαζί με τη σωφροσύνη και τον καλό σχεδιασμό, και την ανθρώπινη προσέγγιση. Η πολιτική στους δήμους έχει πάντα προσωπική σφραγίδα.

Μετά από τρία γεμάτα χρόνια συνεργασίας στη διοίκηση του δήμου Παιονίας, μπορώ να μιλήσω για το Κώστα τον Σιωνίδη σαν να τον γνώριζα χρόνια. Η πρώτη εικόνα του Σιωνίδη είναι πάντα η αυστηρότητα. Δεν χαρίζεται σε κανένα! Απαιτεί από το εαυτό του περισσότερα από ότι από τους άλλους και εργάζεται για να τα πετύχει.

Με την συνηθισμένη εικόνα του πολιτικού – “δημοσιοσχεσίτη” ο Σιωνίδης δεν έχει σχέση! Όταν όμως δουλέψεις μαζί του, καταλαβαίνεις πόσο συνεννοήσιμος, συνεργάσιμος και αποτελεσματικός είναι. Μπορείς να στηριχθείς στην ακεραιότητά του και να απολαύσεις το χιούμορ του!

Ο Κώστας δεν έβαλε σκοπό της ζωής του να γίνει πολιτικός. Είναι πρώτα απ’όλα καλός επαγγελματίας και καλός οικογενειάρχης. Ως δήμαρχος όμως είναι βέβαιο ότι θα διοικήσει με ανθρωπιά και αρχές. Και γι αυτό θα πετύχει. Και γι αυτό θα είναι χρήσιμος για την πρόοδο της Παιονίας!”

Σχολιάστε