My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με νέους Κιλκίς ο ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ

Μετά από πρόσκληση της δημοτικής παράταξης «Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ» και του επικεφαλής της υπ. δημάρχου Παύλου Τονικίδη πλημμύρισαν με την παρουσία τους το εκλογικό κέντρο.

tonikidis

Η ατμόσφαιρα ήταν εντελώς ξεχωριστή. Οι νέοι τα είπαν με τον υποψήφιο δήμαρχο, γνώρισαν πολλούς παριστάμενους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, αλλά κυρίως τα είπαν μεταξύ τους. Γνωρίστηκαν και συζήτησαν σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον το οποίο δεν τους είναι και ιδιαίτερα γνωστό. Εδειξαν ότι τα δημόσια πράγματα του τόπου τους δεν τους είναι αδιάφορα. Αρκεί να τους δοθεί το ερέθισμα  και η ευκαιρία και είναι έτοιμοι να καταθέσουν  προτάσεις, απόψεις, ιδέες αλλά και ιδιαίτερα έντονες αντιρρήσεις και διαφωνίες.

Οι νέοι του δήμου Κιλκίς συμμετέχουν ενεργά στον συνδυασμό  «Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ». Την παράταξη που τους δίνει βήμα και τους έχει συμπεριλάβει με αριθμό πρωτόγνωρο στο ψηφοδέλτιό της.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με τον ωραίο μπουφέ και την νεανική μουσική. Οι νέοι του Κιλκίς ανανέωσαν το ραντεβού τους στον κοινό αγώνα τους για ένα Κιλκίς πραγματικό «Δήμο ΑΞΙΩΝ» με άξιους δημότες.

2-001

tonikidis2

tonikidis3

Δελτίο τύπου από ΔΗΜΟ ΑΞΙΩΝ

Σχολιάστε