My Twitter Feed

17 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Με Γκουντενούδη, ο Δεβετζόπουλος

Με ανοιχτή επιστολή του, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Αιμίλιος Δεβετζόπουλος, τάσσεται στο πλευρό του Χρήστου Γκουντενούδη, δηλώνοντας ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

devetzopoulos aimiliosΗ επιστολή:

Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, μέσω της ανοιχτής μου επιστολής, για να σας κάνω κοινωνούς των σκέψεων και των ιδεών μου.

Μέσα σε ένα κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που κυριαρχεί, ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό πυρήνα αλληλεγγύης, προσφοράς και δημιουργίας.

Έναν πυρήνα που θα ενώνει, θα ενθαρρύνει, θα προωθεί και συνθέτει υγιείς δυνάμεις σε μια συλλογική προσπάθεια ανθρώπων για κοινούς στόχους και όνειρα.

Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την σκληρή καθημερινότητα αν δεν μπορούμε να ονειρευόμαστε ότι θα βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας στον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.

Γι’ αυτό αποφάσισα και γώ να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Χρήστου Γκουντενούδη. Θεωρώ ότι ο Χρήστος Γκουντενούδης έχει τη δυνατότητα να εγγυηθεί την αναπτυξιακή προοπτική της Παιονίας. Διαθέτει εμπειρία και ικανότητα και εκτιμώ ότι είναι η μόνη ασφαλής επιλογή δύναμης για να κάνουμε την Παιονία Ισχυρή. Για να κάνουμε την Παιονία, Τόπο να Ζείς, Τρόπο Ζωής.”

Σχολιάστε