My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μεταγραφή – βόμβα από Ν. Αγιονέρι

Μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή οριστικοποιήθηκε χθες από την διοίκηση του Εθνικού, η οποία ασφαλώς και αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας:

drosos-dimitriosΟ Εθνικός Νέου Αγιονερίου ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Δημήτριο Δρόσο, ο οποίος έχει αγωνισθεί σε Πανιώνιο Νέας Σμύρνης και Καβάλα, ενώ έχει κάνει και εμφανίσεις με τον Απόλλων Καλαμαριάς και τον Θερμαϊκό. Είναι γεννημένος το 1989 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Επίσης ο Εθνικός συμφώνησε και ανήκει πλέον στο δυναμικό του με τον Κώστα Ιωαννίδη ποδοσφαιριστή από την Κρηστώνη και ο οποίος αγωνίσθηκε στον Αστέρα Μ. Βρύσης.

Οι προπονήσεις

Συνεχίζονται την ίδια στιγμή σε πολύ καλό κλίμα οι προπονήσεις στο γήπεδο του Ν. Αγιονερίου σε φουλ ρυθμούς καθημερινά πρωί και απόγευμα και με την βαρύτητα να δίδεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής.

agioneriΤο προπονητικό δίδυμο των κ.κ. Γεωργιάδη – Φωτιάδη είναι ικανοποιημένο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αλλά και από τις μέχρι σήμερα μεταγραφικές κινήσεις που ενδυναμώνουν ουσιαστικά την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται και τα εισιτήρια διαρκείας για τα οποία παρουσιάζεται μεγάλη ζήτηση ήδη από πολλούς φιλάθλους οι οποίοι επιθυμούν με τον τρόπο αυτό να στηρίξουν την ομάδα που θα εκπροσωπήσει το νομό Κιλκίς στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Σχολιάστε