My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Μετάλλιο για τον Άθλο σε διασυλλογικό

ΕΤΑΒΕ 5Στις 12-13-14 Απρίλιου  2014 πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα tae kwon do (w.t.f.) της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στο Παλατάκι του ΠΑΟΚ στην Καλαμάρια ,για  τις ηλικίες παίδων-κορασίδων , εφήβων – νεανίδων, ανδρών – γυναικών. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 1050 αθλητές από Σωματεία όλης της Βόρειας Ελλάδας .
Το επίπεδο των αθλητών ήταν υψηλό και το σύνολο των αγώνων μεγάλο με συνεχή  ροη αγώνων σε πέντε τερέν από τις 9.00 η ώρα το πρωί έως της 23.00 το βραδύ για τρεις συνεχόμενες ήμερες Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα. Από τον αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές .
ΕΤΑΒΕ 3Ο Νικολαΐδης Γιώργος ηλικίας 10 ετών κιλά -44 όπου κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία του χάνοντας την πρόκριση του στον τελικό  ερχόμενος ισοπαλία στο τελικό αποτέλεσμα και χάνοντας στον εξτρά γύρο με τον γρήγορο θάνατο του ενός πόντου, Ο Κυριακίδης Κλεόβουλος ηλικίας 13 ετών κιλά -67 όπου κατατάχτηκε στην ογδόη θέση με εμφάνιση που προβλημάτισε  και , Ο Βαμβακίδης Βαγγέλης ηλικία 16 κιλά -67 όπου κατέλαβε την ογδόη θέση αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον .
Μετά το περάς των αγώνων  ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι  από τα αποτελέσματα που έφερε ο σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τους αθλητές του και έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν αλλά και τους γονείς συνοδούς για την υποστήριξη και βοήθεια τους.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας  που με την βοήθεια τους καταφέραμε ως σύλλογος την αγορά του οχήματος τύπου βαν 9 θέσεων για την μεταφορά των αθλητών μας στα πρωταθλήματα εντός  και εκτός Ελλάδος .
Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς εύχονται σε Όλους Καλές Γιορτές .
Σχολιάστε