My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

“Μειώστε τα τέλη επιχειρήσεων”

Τη μείωση των δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις, ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς από τους δημάρχους στο νομό μας, Δημήτρη Κυριακίδη και Κώστα Σιωνίδη.

Υπογραμμίζοντας ότι κάτι τέτοιο έπραξαν ήδη όμοροι και μη δήμοι της χώρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χρήστος Χατζημλάδης, αναφέρει στη σχετική επιστολή του προς τους δυο δημάρχους τα εξής:

Η οικονομική κρίση που βιώνουν πολλά χρόνια οι επιχειρήσεις μας, έχει οδηγήσει όλους μπροστά σε δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Η μείωση του τζίρου, η φόρο επιδρομή αλλά και η αύξηση των εισφορών μεγάλωσαν ακόμη το πρόβλημα. Όσες από τις επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες, έχουν καταφέρει να επιβιώσουν δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα.

Θεωρώντας βάσιμα ότι μέσα από την ενδυνάμωση και ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων επέρχεται η ανάπτυξη της περιοχής μας και με δεδομένο ότι η δημοτική αρχή στηρίζει την επιχειρηματικότητα, σας καλούμε λαμβάνοντας υπόψη και την οικονομική κατάσταση του Δήμου, να προχωρήσετε σε μείωση των Δημοτικών Τελών των επιχειρήσεων (φυσικά και νομικά πρόσωπα), ακολουθώντας το παράδειγμα όμορων και μη Δήμων όπως: Εχέδωρου, Θερμαϊκού, Βόλβης, Ιωαννίνων, Χανίων κ.α, οι οποίοι έγκαιρα προχώρησαν σε αναπροσαρμογές των Δημοτικών τελών τους προς όφελος των τοπικών επιχειρήσεων τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.”

Σχολιάστε