My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μας ενημερώνουν τώρα για λύσσα

alepou-lyssa15 περίπου μήνες μετά την πρώτη εμφάνιση κρούσματος λύσσας στο νομό μας,  ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, τον Φιλοζωικό και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κιλκίς, διοργανώνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 στις  6:30 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, ημερίδα με θέμα “Επανεμφάνιση της Λύσσας στην Ελλάδα: πρόληψη και αντιμετώπισή της”.

Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα έχουν εντοπιστεί στο νομό Κιλκίς 18 κρούσματα, τα μισά απ` όσα έχουν εμφανιστεί σ` όλη τη χώρα. Κρούσματα, που αφορούν στην συντριπτική τους πλειοψηφία κόκκινες αλεπούδες.

Εισηγητές στην ημερίδα, που στόχο έχει την ενημέρωση του κοινού σε ό,τι αφορά τους τρόπους αντιμετώπισης και μη εξάπλωσης του ιού, θα είναι έγκριτοι επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας που απασχολούνται τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Συγκεκριμένα, θα μιλήσουν οι:

– Βαφειάδης Γεώργιος, κτηνίατρος της ΠΚΜ. Αναστασιάδης Ιωάννης, κτηνίατρος της ΠΕ Κιλκίς και

– Κουμαρτζής Αναστάσιος, ιδιώτης κτηνίατρος. Κων/νος Παπασπυρόπουλος, Δ/ντής ΣΤ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης ως εκπρόσωπος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς. Πορταρινού Χριστίνα, Πρόεδρος Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς και εκπρόσωπος του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Σχολιάστε