My Twitter Feed

17 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Μαζί Σισμανίδης – Τονικίδης!

Επισκέφτηκαν τον αστυνομικό διευθυντή για θέματα των καταστημάτων εστίασης – αναψυχής.

sismanidis-tonikidis-mpolosΟ δήμαρχος Κιλκίς Δημ. Σισμανίδης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Π. Τονικίδης επισκεύτηκαν μαζί τον αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς Ηλ. Μπόλο, την περασμένη Παρασκευή 1 Ιουνίου, ως συνέχεια της πρότασης που είχε καταθέσει ο κ. Τονικίδης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Στην εν λόγω συνεδρίαση ο κ. Τονικίδης είχε αναφερθεί στους αυστηρούς ελέγχους των αστυνομικών οργάνων κυρίως σε επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής, “ελεγχοι οι οποίοι δημιουργούν και προσθέτουν περαιτέρω προβλήματα στον ήδη δοκιμασμένο σκληρά επιχειρηματικό κλάδο, σύμφωνα με τον επικεφαλή της παράταξης ¨Κιλκίς – Δήμος Αξιών¨.

Σύμφωνα με τον κ. Τονικίδη, ο οποίος περιέγραψε το ζήτημα με την ιδιότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, που γίνεται αποδέκτης των παραπόνων επιχειρηματιών, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και σαφούς πρόθεσης για εξεύρεση κοινού τόπου.

Όπως τόνισε ο κ. Τονικίδης, οι επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες ακόμη και για την επιβίωση των επιχειρήσεών τους, λόγω της κρίσης και των πολλών προστιθέμενων υποχρεώσεων, ενώ τη σύμφωνη άποψή του για το θέμα κατέθεσε ο κ. Σισμανίδης.

Τόσο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου όσο και ο δήμαρχος Κιλκίς δεν αμφισβήτησαν την ανάγκη των ελέγχων που επιτάσσει η σχετική νομοθεσία, τόνισαν όμως ότι η εξάντληση κάθε ορίου αυστηρότητας στην παρούσα συγκυρία αυξάνει τα μεγάλα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, οι οποίοι “δεν έχουν απαίτηση ελεγκτικής ασυλίας, πλην όμως ταλαιπωρούνται από την συνεχή εντατικοποίηση”.

Κατά τη συζήτηση συμφωνήθηκε η διατήρηση τακτικής επαφής και συντονισμένης δράσης μεταξύ όλων των πλευρών, με στόχο την επίλυση όσων προβλημάτων προκύπτουν.

Σχολιάστε