My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα Γ. Αναστασιάδη για κορονοϊό

Σε μήνυμά του σχετικά με την πανδημία του νέου κορονοϊού, ο υποψήφιος βουλευτή Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ στις τελευταίες εκλογές, Γιώργος Αναστασιάδης, αναφέρει τα εξής: 

“Η πανδημία που προκαλεί ο νέος κορονοϊος αφορά την παγκόσμια κοινότητα στο σύνολο της χωρίς να εξαιρείται καμία γωνιά του πλανήτη.

Έτσι και στην Ελλάδα αλλά και σε κάθε περιοχή αυτής αργά ή γρήγορα θα έφτανε ή θα φτάσει η ίωση και θα ταλαιπωρήσει ένα τμήμα του πληθυσμού. Η λήψη μέτρων αφορά στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί όσο γίνεται καλύτερα το υγειονομικό σύστημα της χώρας μας.

Συνεπώς το αν κάποιος είναι το πρώτο κρούσμα σε μία περιοχή δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να θεωρηθεί ως κομιστής της ασθένειας στην περιοχή ούτε ως υπαίτιος για την διασπορά της. Εφόσον πρόκειται για πανδημία αργά ή γρήγορα όλες οι περιοχές της χώρας μας θα έχουν κρούσματα και το ποιος υπήρξε το πρώτο κρούσμα μιας περιοχής αποτελεί τυχαίο γεγονός.

Εν κατακλείδι, μαζί με την μάχη που δίνεται για την καθυστέρηση της διασποράς της νόσου οφείλουμε ταυτόχρονα να αντισταθούμε άμεσα και στην πρακτική της επίρριψης ευθυνών που οδηγεί σε στιγματισμό ανθρώπων οι οποίοι απλώς έτυχε να είναι αυτοί που μολύνθηκαν πρώτοι σε μία περιοχή.

Η ανθρώπινη αλληλεγγύη θα σταθεί αρωγός στο τιτάνιο εγχείρημα της αντιμετώπισης αυτής της πανδημίας. Οπλισμένοι με υπομονή και επιμονή και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών θα βγούμε νικητές και από αυτή την δύσκολη μάχη.”

Σχολιάστε