My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Μάχη των μαχών, τα εργασιακά

Την αντίθεσή του στις επερχόμενες αλλαγές στα εργασιακά εξέφρασε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, Γιώργος Ιωαννίδης, σε διαδικτυακή συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με μέλη της διοίκησης του ΕΚΚ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Μαΐου με θέμα το επικείμενο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρ. Αγαθοπούλου, ο συντονιστής της ΝΕ Κιλκίς Τ. Κεσίδης, η περιφ. σύμβουλος Ε. Ναβροζίδου, ο αναπληρωτής συντονιστής Γ. Θεοδοσιάδης, ο υπεύθυνος οικονομίας Οδ. Μπαγκατουρίδης και η υπεύθυνη Εργασιακών Σ. Ψαρρά.

Ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε πως, ως συνδικαλιστικός φορέας, θα προβούν σε δράσεις και παρεμβάσεις, τόσο για να ενημερώσουν τους εργαζόμενους και τους πολίτες, όσο και γιατί το νομοσχέδιο αμφισβητεί κεκτημένα δικαιώματα αιώνων.

Επιπλέον, τόνισε πως η υποβάθμιση του ΣΕΠΕ αποτελεί μέρος της στόχευσης των κυβερνώντων, πρόσθεσε δε ότι θα απευθύνει το αμέσως επόμενο διάστημα κάλεσμα προς τους τοπικούς βουλευτές με σκοπό να τοποθετηθούν συγκεκριμένα επί του νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση.

Από πλευράς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε απόλυτα ξεκάθαρο ότι «οι αντεργατικές και αντικοινωνικές αλλαγές, τις οποίες επιχειρεί να φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ απέναντι στον κόσμο της εργασίας, οφείλουν να μείνουν στα χαρτιά».

Το Κόμμα της Αριστεράς θα σταθεί στο πλευρό όλων όσων θα δώσουν τη μάχη  για να αποτρέψουν τις επιδιώξεις του υπουργού Εργασίας Κ. Χατζηδάκη, καθότι για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίστηκε πως είναι η μάχη των μαχών.

Σχολιάστε