My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Μάσκες με εκτυπωτές εθελοντών

Ομάδα με την επωνυμία Εθελοντές Yποστήριξης Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, δημιουργήθηκε από τα μέσα του περασμένου Μαρτίου στο facebook, προχωρώντας ήδη στην παραγωγή προστατευτικών προσωπίδων (μασκών) μέσω εκτυπωτών!

Η ομάδα, που συγκροτήθηκε για να συνδράμει στη στήριξη του έργου και στην ενίσχυση του εξοπλισμού (κυρίως σε μέσα ατομικής προστασίας) του προσωπικού του Νοσοκομείου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της τα εξής:

“Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας σε προσφορές, χορηγίες, αλλά και εθελοντική εργασία είναι αρκετά μεγάλη, σε σημείο μάλιστα που επιτρέπει στην ομάδα να προχωρήσει στην παραγωγή προστατευτικών προσωπίδων μέσω εκτυπωτών.

Το δείγμα δοκιμάστηκε, το πείραμα πέτυχε και ξεκινάει η παραγωγική διαδικασία για τις ασπίδες προστασίας που προορίζονται για το προσωπικό του νοσοκομείου μας.

Στο σημείο αυτό θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους δύο καθηγητές πληροφορικής του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, Ντίνου Κώστα και Ηλιάδη Σάββα, καθώς και το μαθητή τους Ν.Κ. οι οποίοι χειρίζονται τους εκτυπωτές και αφιερώνουν στην προσπάθεια πολύ από τον χρόνο τους, καθώς και το 2ο Γυμνάσιο που παραχωρεί υπολογιστή και εκτυπωτή των εργαστηρίων του.

Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τους διευθυντές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και Δημοτικού Σχολείου Ν.Σάντας Χαράλαμπο Σιμιτζή και Βασίλη Αμοιρίδη αντίστοιχα, οι οποίοι παραχώρησαν από έναν υπολογιστή κι έναν εκτυπωτή ο καθένας προκειμένου να τους δουλέψουν οι καθηγητές.

Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς κ. Άρη Παπαδόπουλο που μας έδωσε τη δυνατότητα να δανειστούμε εξοπλισμό των σχολείων για την εθελοντική μας δράση.

Ευχαριστούμε, επίσης, το χορηγό μας το Σωματείο Εθελοντών Omnes που ανέλαβε να πληρώσει το κόστος των αναλώσιμων για την εκτύπωση. Είναι το πρώτο project που δουλεύουμε, αναζητούμε και άλλα. Αν έχετε υπόψιν σας κάτι ανάλογο που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει το σκοπό μας θα χαρούμε να το μοιραστούμε μαζί. Όπως επίσης, θα χαρούμε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η παρέα μας.

Γι’ αυτό αν έχετε 3d εκτυπωτή ή αν είστε γνώστης και χειριστής και θέλετε να συμμετέχετε στην προσπάθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω αυτής της σελίδας στο facebook ή και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ethelontesnosokomeioukilkis@gmail.com. Αυτή είναι μια μάχη που απαιτείται να δώσουμε όλοι μαζί, δε φτάνει ο καθένας μόνος του γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!»

Σχολιάστε