My Twitter Feed

17 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

“Λουκέτο” στο παλιό Κλειστό του Κιλκίς

xantbolΣτην αναστολή λειτουργίας του παλιού κλειστού γυμναστηρίου προχωρά ο Δήμος Κιλκίς λόγω της επιδείνωσης του προβλήματος στατικότητας που διαπιστώθηκε κατά την πρόσφατη αυτοψία που διενήργησαν μηχανικοί  του δήμου, επιτροπή των οποίων παρακολουθεί μέσα από τη διενέργεια τακτικών ελέγχων συντήρησης, το γυμναστήριο.

Πρόσφατη αυτοψία στο κτίριο έδειξε ότι επιδεινώθηκε σημαντικά ο οπλισμός του φέροντος οργανισμού του, με αποτέλεσμα να κρίνεται επικίνδυνο σε περίπτωση σεισμού.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του Δήμου Κιλκίς και του Νομικού Προσώπου συγκάλεσαν συνάντηση με τους αθλητικούς συλλόγους που κάνουν χρήση του κτιρίου, σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013. Στη σύσκεψη η διοίκηση του δήμου πρότεινε την αναστολή λειτουργίας του γυμναστηρίου, η οποία έγινε αποδεκτή από όλους τους φορείς.

Προκειμένου να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι προπονήσεις των αθλητών των συλλόγων, όλοι οι κλειστοί διαθέσιμοι χώροι εντός της πόλης (π.χ. κλειστά γυμναστήρια σχολείων), θα δοθούν προς εξυπηρέτησή τους. Παράλληλα, η δημοτική αρχή προχωρά αμέσως στην εκπόνηση μελέτης, έτσι ώστε στο επόμενο δίμηνο να γνωρίζουμε αν μπορεί να επισκευαστεί το κτίριο και ποιο θα είναι το κόστος επισκευής του.

 

Σχολιάστε