My Twitter Feed

8 Δεκεμβρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τιμήθηκε η μνήμη του Γ. Πολυχρονίδη -

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Για υποκλοπές και τράπεζες -

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Κινητοποίηση για τις ελλείψεις -

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Κιλκίς -

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

SOS παραγωγών από Γουμένισσα -

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Φραγγίδης: Διαλύουν το ΕΣΥ -

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

ΔΕΥΑΚ: Συμβασιοποίηση έργων -

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Ενθουσιώδης υποδοχή σε Τσίπρα -

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

“Λουκέτο” σε κλινικές βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για  δυσεπίλυτα προβλήματα στην συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Κιλκίς, κάνει λόγο η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ. “Ο μήνας δύσκολα θα βγει και θα δούμε και εμείς κλινικές να κλείνουν”, λέει η Επιτροπή΄υπογραμμίζοντας ότι “η χρεοκοπία του ΕΟΠΥΥ υποχρεώνει τους συμπολίτες μας για την ιατρική και την φαρμακευτική τους περίθαλψη, να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη”.

Η ανακοίνωση της  Επιτροπής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, έχει ως εξής:

“Τα καταστροφικά αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών γίνονται πια φανερά και επικίνδυνα. Ο φανατικός μνημονιακός κ. Λοβέρδος έφυγε αφήνοντας πίσω του συντρίμια. Καθημερινά διαπιστώνουμε τα σημάδια της κατάρρευσης.

Η χρεοκοπία του ΕΟΠΥΥ, πριν συμπληρώσει λίγους μήνες λειτουργίας, με μαύρη τρύπα πολλών δίς, υποχρεώνει τους συμπολίτες μας για την ιατρική και την φαρμακευτική τους περίθαλψη, να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη αφού προηγουμένως έχουν αφήσει απλήρωτους για πολλούς μήνες γιατρούς και φαρμακοποιούς.Εξαίρεση φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και ο δικός μας νομός. Η εντονότατη έλλειψη ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία, που από καιρό είναι γνωστή, έχει δημιουργήσει δυσεπίλυτα προβλήματα στην συνέχιση της λειτουργίας του. Οι εφημερίες των κλινικών και των εργαστηρίων γίνονται είτε με εθελοντική (απλήρωτη φυσικά) προσφορά των γιατρών, είτε μετά από πιέσεις από την πλευρά της διοίκησης, είτε ακόμη και με μετακινήσεις γιατρών από το Νοσοκομείο της Γουμένισσας. Όμως ο μήνας δύσκολα θα βγει και θα δούμε και εμείς κλινικές να κλείνουν όπως στο Μποδοσάκειο ή τα χειρουργεία της Αλεξανδρούπολης. Οι ελλείψεις επίσης σε υλικά και αναλώσιμα εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους ασθενείς και το προσωπικό.

Τα μεγάλα κερδοσκοπικά συμφέροντα στο χώρο του φαρμάκου οργιάζουν δημιουργώντας επικίνδυνες ελλείψεις σε απαραίτητα φάρμακα. Είναι φανερό πως αυτοί που παρίσταναν τους υπεύθυνους, έχουν διαλύσει το σύστημα υγείας και έδειξαν τεράστια ανευθυνότητα βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

Το μνημόνιο και οι πολιτικοί εκφραστές του καταδικάστηκαν από τον Ελληνικό Λαό. Μοναδική ελπίδα η ολοκλήρωση της νίκης της αριστεράς στις 17 του Ιούνη. Για μια κυβέρνηση που θα βάζει τις κοινωνικές ανάγκες πάνω από τα συμφέροντα των δανειστών.”

Σχόλια
One Response to ““Λουκέτο” σε κλινικές βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    Ε όχι και μνημονιακός ο Λοβέρδος!!!. Δεν ακούσατε οτι ήταν ο μόνος που συμμάζεψε τα χάλια της υγείας παρουσιάζοντας “απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα”; Τί κι΄αν κλείνουν κλινικές, χειρουργεία, εργαστήρια, τί κι’ αν δεν υπάρχουν αναλώσιμα, τί κι’ αν δέν πληρώνονται γιατροί και φαρμακοποιοί, τί κι’ άν κινδυνεύει η ζωή των ασθενών; Ο σκοπός είναι ιερός και υπεράνω όλων αυτών των δευτερευόντων προβλημάτων. Να εξοικονομηθούν λεφτά για να πληρωθούν οι δανειστές! Βεβαίως, γιατί δεν είμαστε μπαταχτσήδες εμείς. Για ένα καθαρό κούτελο ζούμε εμείς. Κι’ έπειτα χάθηκαν οι ωραιότατες ιδιωτικές κλινικές βρε αδερφέ, που σε τρατάρουν και καλύτερα; Χάθηκαν τα υπερσύγχρονα ιδιωτικά εργαστήρια; Χάθηκαν οι ιδιώτες γιατροί που σε έχουν στα ώπα-ώπα; Μα τέλος πάντων αυτοί οι Ελληνες πότε θα σταματήσουν να μιζεριάζουν και να γκρινιάζουν; Μα πότε επιτέλους θα γίνουν Ευρωπαίοι;
    Κι’ άν δεν έχει ψωμί ο λαός, ας φάει παντεσπάνι τελοσπάντων, αναφωνώ κι’ εγώ… ως άλλη Αντουαννέτα.

Σχολιάστε